- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Vodar
senior tag
válasz joecontra #38250 üzenetére
Úgy tudom a Digi némely csatornát analógban, némelyiket digitálisan adja.
Nem értek hozzá egyáltalán, ez itt tényleg arra van? http://www.pcdiszkont.hu/1362/lifeview-not-only-tv-dvb-t-tv-tuner-deluxe-usb-lv5tdlx-
Csak bedugom a végébe a TV kábelt, a készüléket meg a PC-be és fel tudom venni az adásokat? És csak 4500 Ft? Ez túl szép, hogy igaz legyen. Mi a trükk?
-
Lenry
félisten
Úgy tudom a Digi némely csatornát analógban, némelyiket digitálisan adja.
nem, ilyen nincs. vagy digitálisan vagy analóg megy hozzád az adás, attól függ, hogy mi van kiépítve. nem lehet váltogatni.
miért lenne trükk? mert egy VHS bonyolultabb? kazetta be, REC.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
joecontra
addikt
Keress vagy hibrid vagy analóg tunerkártyát, vagy a jövőre gondolva DVB-C kártyát, ha van olyan jel is a kábelen.
Google a barátod vagy ebben a topikban is kérdezősködhetsz.
Üdv,
J -
Lompos48
nagyúr
...nem, ilyen nincs. vagy digitálisan vagy analóg megy hozzád az adás, attól függ, hogy mi van kiépítve. nem lehet váltogatni.
Nem tudom nálatok mit produkál a Digi. Itt (tőlem 2 méterre) érkezik a Digi kábele, rajta TV-Telefon-Internet, 3 fele osztva megy 2 set top box-ba a digitális csomaggal, a harmadik egy mezei analóg TV-re, ahhoz nincs dekóderem. A két csomag nem fedi egymást, de egyszerre létezik. Ha nem fizetek elő a digitálisra, kapom a kurtább analóg csomagot, ha igen, akkor jön a digitális és ingyen kölcsönözve a dekóder is. Ne kérdezzétek honnan van/hogy tudok 2 dekódert használni. Még valami: a bejárati ajtón kívül pár méterre van a szekrényke, ahova optikai kábel érkezik és onnan megy az elosztás nagyon sokfelé UTP-n.
-
Flora123
csendes tag
válasz donjohnson #38192 üzenetére
Tehát :
Alaplap neve Asus A7V8X
Alaplap gyártó ASUSTeK Computer Inc.Akkor ehhez milyen driver is kell?
-
kekkec
aktív tag
Sziasztok!
ADSL internet szolgáltatót keresek (t-com telefon mellé), és nincs sok infóm a különböző szolgáltatók árairól és szolgáltatásaik minőségéről.
Melyik szolgáltatóval érdemes hűségidővel leszerződnöm?A főbb szempontjaim:
- megbízhatóság (azaz állandó, stabil és minőségi az internet szolgáltatás)
- max 3000 Ft-os havidíj (Ha olcsóbb még jobb, de inkább plusz fizetek pár száz Ft-ot, ha megbízható a drágább)
- kb. 5 Mbit
- (Új előfizetőként csatlakozom)Esetleg, ha van külön fórum téma, ahol egyben van a különböző szolgáltatók és internet szolgáltatásaik minősége kitárgyalva, akkor elnézést, hogy ide írtam, de én nem találtam ilyet.
Előre is köszi a tanácsadást!
-
Szabolcska10
csendes tag
Sziasztok lenne egy olyan problémám , hogy van nekem egy Tekram tm 505 webcamerám! de a driver telepitője elveszett és nem tudom sehogy sem feltelepíteni ,ha valaki tud akkor segítsen már nekem legyen kedves! sürgősen kellene nekem ! Köszönöm előre is
Üdv Szabolcs -
Воланд
titán
válasz Szabolcska10 #38265 üzenetére
Milyen oprendszer?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
fastleslie
senior tag
Van 4 valószínűleg CD-kép fájlom, .BIN kiterjesztéssel. Hogyan tudnám kiírni? Nekem a NERO van fenn, mint CD író alkalmazás, de nem hajlandó foglalkozni vele...
Lehet, hogy valahogy megváltozott a kiterjesztése? vagy van .BIN fájl? mint cd kép... -
Gyufaaa
veterán
válasz fastleslie #38271 üzenetére
Mountold be Daemon Tools-al.
-
fatal`
titán
válasz fastleslie #38271 üzenetére
Készíts hozzá cue fájlt, vagy nevezd át isora, többnyire az utóbbi is segít.
-
donjohnson
addikt
-
Szabolcska10
csendes tag
Microsoft Windows XP
2002-es verzió
Szervízcsomag 3 -
fatal`
titán
válasz Szabolcska10 #38277 üzenetére
-
donjohnson
addikt
válasz Szabolcska10 #38280 üzenetére
nálam nem talál benne vírust a nod32.
szerintem tiltsd le ideiglenesen a vírusírtódat és próbáld úgy telepíteni.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
Szabolcska10
csendes tag
válasz donjohnson #38281 üzenetére
Értem! Köszi szépen! Amúgy nekem Avast van fönt! De meg próbálom úgy ahogy tanácsoltad!
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Netmegosztással kapcsolatban lenne kérdésem.
Adott egy laptop, ami wifin keresztül kapja a routeremről a netet. Erről szeretnék ethernet kábelen keresztül internetet juttatni egy másik eszközre.
Arra már rájöttem, hogyan tudom az eszközt a laposomhoz csatlakoztatni, de internetet nem lát. Hogyan kéne beállítani a notimat, hogy a csatlakoztatott eszköz elérje a világhálót? Azon, hogy a MAC címét engedélyeztem a szűrőben, azon már túl vagyok, a hálózattal tud kommunikálni, csak internetkapcsolata nincs.Win7-et használok, az eszköz pedig egy X360, remélem tudtok segíteni.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Szabolcska10
csendes tag
válasz Szabolcska10 #38282 üzenetére
Köszi szépen Így már föltelepítette csak most azt írja nekem ki ,hogy
Sorry ,you have no video capture hardware.:S -
Tompo92
senior tag
Hali...
ISO filet mivel lehet kicsomagolni?
Nem daemon tools-al akarom...
hanem pl olyan program mint a winrar stb.. -
pumukli101
csendes tag
Sziasztok!
A segítégeteket szeretném kérni!
Egy 60Gb-os HDD 3 részre volt osztva és újra szerettem volna telepíteni, de
véletlenül kitöröltem mindent, a particiokat sem látom.
Mivel tudnám visszaállítani ?[ Szerkesztve ]
-
netseft
aktív tag
válasz pumukli101 #38288 üzenetére
Csak egy formázatlan lemezed van? Valamilyen particionáló programmal érdemes próbálkozni, például Partition Wizard Home Edition, ez ingyenes. Van benne törölt partíció felderítés is, azzal lehet vissza tudod állítani őket. Nekem 2x is bevált véletlenül törölt partíciónál.
[ Szerkesztve ]
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
Tompo92
senior tag
válasz netseft #38287 üzenetére
Tisztába vagyok a dolgokkal csak szedtem le egy zenei cuccot és mikor bemoultolom daemon tools-ba azt irja ki hogy sérült fájl pedig semmi jelét nem látom annak hogy sérült lenne vagy valami para lenne vele.
Gondoltam kicsomagolom kicsomagolom mint egy mappát hátha...most szedtem le egy iso extractort de az is hibásnak észleli pedig ahol leszedtem ott írják, hogy valamit írjak át és jó lessz, de nem igazán fogtam fel amit írnak Alul vannak a kommentek -
Szabolcska10
csendes tag
Hmmm nekem még mindig nem jó a Webcamera ,sajnos a telepítést megtudtam csinálni ,de nem volt jó ezt írta nekem ki . :S
Sorry ,you have no video capture hardware.
Nem tudom ezzel mit lehetne csináálni még :/ ha valaki tud segítsen már legyen szíves ! -
Lenry
félisten
válasz Tompo92 #38290 üzenetére
annyit írnak, hogy írj a fájlnévhez egy plusz karaktert, de a kiterjesztést ne bántsd. ami úgy baromság, ahogy van, a fájl a kommentelők szerint is CRC hibás, valószínűleg úgy is lett föltöltve, ezt egy átnevezés nem fogja megjavítani.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
kkrisi
senior tag
hali!
valaki volt balaton soundon? és akinek esetleg van karkötője, az nem tudja, hogy csak 1 méret van belőle?
köszi!
-
xKacsax
aktív tag
Hello a problémám a következő lenne, van egy "Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5270 @ 1.40GHz" processzor a laposomban, és megnéztem Everestben, játék közben 1.4ghz-n pörög mikor magonként 1,4 ghz-s tehát akkor 2.8 ghz-t kéne írjon. nem ? vagy esetleg valahol fel kell oldani hogy használja a másik magot is ? választ előre is kösz
Verba volant, scripta manent.
-
C0d3r
addikt
-
@matthew@
őstag
válasz xKacsax #38297 üzenetére
Ezt sokan összekeverik Attól h 2 magos a gép attól nem 2x1,4Ghz hanem csak simán 1,4Ghz, szal az Everest jól írja ki, a 2 magosnak csak az a lényege h van benne 2 különböző mag és ezeken egyszerre is tud számításokat végezni, de a Ghz ettől nem lesz a duplája Ja és amúgy a 2 magot nem minden progi használja ki , bár azt már egyre több progi. Szal nem gond h 1,4Ghz-t ír ki mivel annyi és jól is mért Leegyszerűsítve kb. ennyi
Matthew 24:42
-
xKacsax
aktív tag
Rendben, köszi a segítséget!
Verba volant, scripta manent.
Aktív témák
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Assetto Corsa Competizione
- DIGI kábel TV
- Dolce Gusto
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs