- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz TESCO-Zsömle #3735 üzenetére
nekem a kedvenc űrhajós játékom az X3, bár nem pont olyan mint amit te írtál, de lehet bejönne
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz MarioAna #3935 üzenetére
AoE ban 200 a pop limit, starctaftban is 200, nem jut eszembe egy játék se amiben ne lenne valami limit Supreme Commanderhez van olyan mod, hogy 250 ről 5000 re növeli a cap -t
king arthur -t érdemes lehet megnézni talán ha a total war játékok bejöttek ez se fog szerintem csalódást okozni
-
kovsol
titán
lego star wars esetleg ? lehet tolni egy billentyűvel is ketten, de legjobb ha esetleg egyikőtök mondjuk gamepaddal játszik a másik billel, de úgy tudom a többi lego játékban is van rá mód
vagy pedig Lara Croft and the Guardian of Light, azt írja van bent local coop is
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
A gép nem akarja beolvasni a Gears of War lemezemet, szerintetek ha be van regisztrálva már a Live accountomra a cd kulcs, de egy warezos telepítővel rakom fel utána ha belépek a livera vele úgy nem lesz gond ? A cd kulcs ugye eredeti ami hozzá van adva.
-
kovsol
titán
az a gond nem a lemez a hibás, hanem a DVD olvasó a gépemben, halódik nagyon és kb random dönti el melyik lemezt akarja beolvasni, és laptopról van szó, így nem csak leveszek egy olvasót a polcról ami a régi gépben volt Korábban beolvasta amikor még jó volt, így a lemez tuti hibátlan.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
dead space játékkal kezdtem el játszani és elakadtam egy helyen és ebben szeretnék segítséget kérni
játéknak még az elején járok, ott amikor egy kisebb hajó felrobbant miután felmentem rá és a két társamat elkapta a szörny amit a karperecemen át jövő adáson láttam.
adott ez az úttorlasz és azt jelzi arra kell mennem, de hogy tudom én ezeket átugrani ? végig nyomkodtam az összes gombot és nem lehetett, lőni se tudtam őket, szétütni se.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech ConferenceCam Connect / 1080p HD / 4x zoom / Zeiss optika / távirányító / beépített akku
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs