Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Inhouse

    őstag

    válasz philoxenia #30210 üzenetére

    Kb 1mm-nél jobban nem tudta a csavar megszorításával kilapítani. Felvettem és felkentem a lemez aljára, a szélein elvékonyítva. Így is kilóg valamennyi és nehéz leszedni. Ráadásul világít, mert nagyon világos, ha szürke, vagy sötét ezüst lenne, nem is érdekelne... A tekerő gombok alja sorjás, elvágja az ujjad, pedig márkás cucc.
    Működik a tűzhely, és összeraktam a mosogatót is. Ott egy habos szalag volt, azt ragasztottam a perem mellé, és úgy húztam le. Az meg a sarkoknál tök sorjás volt. A csapnak előre kivágták a helyét, beraktam a viszonylag nagy méretű átváltható vízsugarú, flexibilis csövű csapot. Olyan vékony a lemez, hogy alapból dől kicsit befelé, ha használjuk, akkor meg libeg kicsit amikor elengedjük, pedig ez is márkás cucc. Ráadásul akkor a rövidebbik oldala, hogy csak nagy gondossággal és felmenők felemlegetésével lehet egy szabvány 60cm-es munkalappal rendelkező konyhapultba berakni. Mit össze számolgattam, terveztem, ráhagytam és így is alig, alig.
    Az elektromos tűzhelyre raktak gyárilag 80cm vezetéket...
    A franc ki van ezekkel a gyártókkal.
    A mosogató gyári lefolyó rendszere hagyományos szifonos, kétmedencés volt. Nem akartam, hogy olyan nagy helyet foglaljon középen, ráadásul a falban levő csatlakozás is túl magasan lett volna hozzá. Ezért vettem egy azonos méretű szerelvényekből álló lefolyó szettet (1500Ft), amiben hattyúnyak a szifon. Ebből kettőből sikerült egy helytakarékos megoldást csinálnom. :) A maradék meg kell majd a kerti konyhában levő mosogatóhoz, az hiányos. Az egyik T idomot toldónak használtam, vágtam egy bakelit lemez korongot bele, meg ki kellett vágni belőle egy terelőt.
    Gépészetileg működőképes a konyhánk, csak a polcok, ajtók ,fiók előlapok hiányoznak, meg a szekrény folytatása a többi falon fent. :)
    [kép] [kép]

    [ Szerkesztve ]

    Üdv Inhouse

Új hozzászólás Aktív témák