Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dinter

    addikt

    Sziasztok.

    Adott egy érdekes szituáció.

    Van egy hely, ahol voltam diákmunkán tavaly nyáron és most télen is. Felhívtam őket, hogy van-e munka, ez csütörtök volt, mondta, hogy megkérdezi másnap péntekre és visszahív. Nem hívtak. Hétfőt megvártam, mert pünkösd volt, kedden próbáltam hívni, nem vette fel, szerdán sem. Aztán már kezdtem elengedni, amikor csütörtökön kaptam egy hívást, hogy jelentkezni kell, és majd a vezetés dönt, hogy kit vesznek fel, jövőhét hétfőn lesz döntés, majd hívnak, de ha nem, akkor csörgessem. Nem hívtak. Csörgettem hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön, természetesen nem vették fel, aztán mérgemben letiltottam a számot. Annyit nem tudtak mondani, hogy nincs munka, vagy később lesz eredmény.

    Közben visszamentem a régi helyre, ahol a fentebb írt munka előtt voltam, ez jobban fizet, viszont fizikai munka, és unalmasabb. Itt mondtam, hogy tudnék menni augusztusig. Mondta, hogy hétvégén megcsinálja a beosztást. Nem csinálta meg, ellenben csütörtök este 7-kor kaptam egy SMS-t, hogy jó lenne, ha tudnék menni másnap. Aztán ugyanez, csak péntek este 10-kor. Aztán arról sem szóltak megint, hogy mikor kell mennem, nekem kellett utánakérdezni, pedig elvileg nekik lenne fontosabb, és a beosztásnak is kész kéne lennie.

    Erre ma hív a másik HR-es csaj, hogy megkaptam a munkát, tudnék-e még menni, nemet mondtam, mert mondom itt úgyis többet keresek a fizikai melóval. Viszont belegondolva szinte ugyanannyi, csak 2 órával több munkával, viszont nyilván sokkal kényelmesebb. Kicsit megbántam, hogy nemet mondtam, azon gondolkozom, hogy holnap felhívjam hogy mégis mennék. Viszont az is ott van, hogy ugye a másik helyre mondtam, hogy megyek, viszont tőlük sem érzem korrektnek, hogy este 10-kor kapom az SMS-t.

    Szerintetek mit kéne csinálnom?

Új hozzászólás Aktív témák