- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni.
Vettem használtan egy P4-est, és két apró problémám van vele. Az egyik, hogy bekapcsolás után pár másodperccel megjelenik a képernyő alján egy "F1 BOOT" felirat, és csak azF1 gomb megnyomása után hajlandó tovább indulni.
A másik problémám miatt nem is tudom használni a gépet. Nevezetesen arról van szó, hogy az előző gazdája egy 17"-os LCD monitorral használta, én pedig ezt egy 15"-os CRT-vel szeretném használ. Így most betöltéskor az XP felirat megjelenése után nem sokkal lekapcsol a monitor, és nincs képem. Sajnos nem tudom, hogy a bios-ban az advance fülön mit és hogyan állítsak át ahhoz, hogy megoldjam ezeket a dolgokat.
Ha tudtuk, segítsetek, köszönöm! -
dlaj
őstag
Sziasztok! A következő problémába akadtam. Asus P5Q Premium alaplapomon 6 SATA és egy ATA csatlakozó van. Viszont van 3 ATA-s vinyom, amit szeretnék használni. Egy ATA-s szalagkábelen van 2 csatlakozó, de hogyan csatlakoztatom a 3. vinyót. A megoldást előre is köszönöm.
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Hozzáértő segítséget szeretnék kérni!
ASUS P5Q Premium alaplappal szerelt gépemen a napokban indítás után az alaplai ASUS felület fogad, majd csak ezek után tölti be az windowst.Kérdésem az lenne, hogy mit és hol kell átállítani a biosban ahhoz, hogy ezt a szemetet eltüntessem?
Köszönettel, dlaj -
dlaj
őstag
válasz #65675776 #35452 üzenetére
Köszi a választ.
Átállítottam a full screen logo-t disabled-re, de semmi változás. Majd szétkapom és ránézek az elemre.Ezen kívül még olyan baja is lett ezzel egy időben, hogy megjelent az "a" hajlékonylemez meghajtó, a dvd meghajtót meg nem látja. De lehet, hogy nincs összefüggés. -
dlaj
őstag
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem alaplapos kérdés, de nem tudja véletlenül valaki, hogy a 15 Mb/s-os net miért csak 8 megával jön le az egyik gépemen. A feltöltési sebesség rendben van. Az alaplapi hálókártya helyett már tettem be egy bővítőt is, de azon keresztül is 8 megával jön csak. Ez egy régebbi P4-es gép.
Várom az esetleges ötleteket! -
dlaj
őstag
válasz Balathruin #38045 üzenetére
8 Mbit/s
-
dlaj
őstag
és Balathruin
Kábel.
Ugyanazokkal a feltételekkel teszteltem a két gépet, mert mindent ki akartam zárni. Inviteles modemból megy a net a wi-fi routerbe, onnan ugyanazt a kábelt dugtam egyszer egy dual core gépbe, utánra a P4-esbe. A dual core 15Mbit/s jön le 2.8 megy vissza, a P4-es 8Mbit/s-szel szedi le, és ugyan úgy 2.8-al tölt vissza. Az egyik kollégám javaslatára tettem a P4-esbe egy újabb hálókártyát, de ugyanaz az eredmény. Sajnos megállt a tudományom.[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
válasz Balathruin #38061 üzenetére
A P4-esen XP van, a dual core-on win8.1.
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
ASUS P5Q Premium alaplapomon a CPU venti 4200-at pörög percenként. Mivel tudnám beállítani az ezres fordulatszámot. A Driver Booster szerint minden driver rendben van.
Köszönettel, -
dlaj
őstag
válasz #65675776 #38888 üzenetére
Köszi, valóban nem volt engedélyezve.
Csak sajnos ugyanúgy 4219 az rpm a SpeedFan szerint és a bios szerint is. Többször újraindítottam, és megpróbáltam hűtési profilt (Standard/Silent/Power) is váltani, de semmi változás.
A SpeedFan-nal nem lehet véletlenül beállítani?
[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Van egy 1TB-os HDD-m, amin vannak adatok. Ha ezen a merevlemezen egy új partíciót hozok létre, akkor arra lesz lehetőségem utánna rendszert telepíteni? -
dlaj
őstag
válasz Balathruin #41102 üzenetére
Köszi
intelMMX igen, pontosan így szeretném. Tudnál nekem egy magyar nyelvű programot ajánlani, amivel biztonságosan meg tudnám csinálni?
-
dlaj
őstag
válasz Balathruin #41105 üzenetére
Köszi szépen, akkor azzal csinálom.
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni a következő kérdésben:
Ha egy ahci módba állított ssd-vel telepített alaplapra újra ide-s vinyóra telepítek op rendszert, akkor vissza kellene állítanom ide-be, vagy maradhat ahci-ben.Remélem érthetően írtam le. Köszönettel
-
dlaj
őstag
válasz Balathruin #41276 üzenetére
OK, köszönöm a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs