- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz aszti75 #78279 üzenetére
P8H61-M LX3 Plus 2.0
2133Mhz vagy a 2200 OC módban.
DE ez alaplap és proci függő is egyben.
2Gb BAROMIAN nagyon kevés, elvileg a 2x4GB tudna kezelni de még a 2x8GB -t is kezelné.
Mi az,hogy gyorsan kikaptam? Menet közben? Üzem közben sosem szedünk szét gépet és sosem rakunk be alkatrészt áramkör alatt!
Vedd ki a gomb elemet belőle és várj vele aztán rakd össze 230V volt nélkül a gépet.
A ramot nem módosítottad az elsőnél és elindult akkor ez kizárható,hacsak nem mozdítottad meg őket a helyén.
Nálam 9GB van benne és mind a 4 betett DDR3 memória különböző.
BIOS-ba is betudok lépni.
A Windows 11 nem kéne mennie mert annak nem felel meg a 1155 rendszer. A chipset nem támogatott arra. Nekem se engedi,külön is jelez,hogy a Windows 11 nem alkalmas
MAX a Windows 10 ami mehet benne.
Kezd újra a telepítést Win 7-el ha ez okés akkor lehet feljebb menni a Win 10-re de ehhez kellene jobb nagyobb memóriák és CPU is.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz aszti75 #78281 üzenetére
direktbe rögtön a Win 11-el én se próbáltam de a Win 10-ról nem engedi Updatelni felfelé.
4Gb alatt csak 32bitesel menne a Win.
ha megmarad a gép és szerinted hibátlan önmagában akkor megérné venni oda 2x4GB DDR3-t esetleg ha van zseton akkor 2x8GB-t
amúgy a mem slotot letudod tesztelni egyesével,ha jó akkor rendben van a lap.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs