- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz vakond5 #38841 üzenetére
Nah akkor vágod te ezt....
Nem hiszek a ram tuningban, nem sok értelmét látom. Kényes jószág. Elhanyagolható a gyorsulás tőle és elég ritka a jól húzható ram. Szerintem csak a cpu/gpu húzás ami szignifikáns gyorsulást okoz ugyebár nyilván.
Úgy vélem, többnyire nem bírják egyáltalán, igen ritka darab amit érdemben lehet túlhajtani és ami a fő gond, hogy nem szeretik. Extrémen húzott rammal használsz egy konfigot, bármikor számíthatsz rá hogy elromlik. Nem éri meg a felhajtást és a kockázatot szerintem.
Ha azoknak a moduloknak a névleges frekije 2400, akkor szerintem nem kéne a feszen emelni neki, mert egy olyan faramuszi helyezetet csinálsz ugyebár, hogy saját normál órajelén üzemleteted, de mégis OC stressznek teszed ki az emelt fesszel... ez sem biztos hogy használ neki hosszú távon. Melegebb lesz stb
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Külpolitika
- Autós topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Kupon kunyeráló
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- Hibátlan - KINGSTON Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 RAM memória kit
- Beszámítás! ASUS STRIX Z390-I GAMING DDR4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest