Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz maxxenergie #55045 üzenetére
Egyetlen R0 steppinges procit sem támogat az a lap. Q9400-ból pedig csak olyan van. Ennyi az oka. Ezért van több procinál is megemlítve zárójelben a stepping.
-
szzimo53
tag
válasz maxxenergie #60851 üzenetére
Én így hirtelen megnézném az SSD-m milyen írási és olvasási sebességet tud. És csinálnék egy benchmarkot.
Én Aida64 Extremet használok, nekem stimmeltek a mért adatok. -
maxxenergie
senior tag
válasz maxxenergie #60851 üzenetére
Sziasztok!
Szóval lemértem az előző /60851-es/ hozzászólásom alapján és ez jött ki :
Tehát ez jó eredmény vagy tudna többet ha áttenném az M.2 Slotba az SSD-t ami elvileg fizikailag gyorsabb.
Illetve ha átrakom kell valamit beállítani ha igen mit pontosan Bios-ban◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
varmi2
nagyúr
válasz maxxenergie #60881 üzenetére
A sima sata3 ssd-t sem éreznéd lassabbnak érzetre. Tehát átteheted, a tesztekben láthatsz nagyobb számokat, de a hétköznapokban érzetre sata3 ssd óta nincs különbség.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
batman.
senior tag
válasz maxxenergie #62744 üzenetére
Szia!
Ha beszereled a VGA kártyát, arra kötöd a monitort, majd "Clr Cmos", kell adnia képet.
Ezt így konkrétan nem írtad, azért javaslom.Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
MrDerekas
addikt
válasz maxxenergie #62746 üzenetére
Én a memóriákat vizsgálnám meg alaposan és hogy a procin nincs-e sérülés, szennyeződés. A random hiba, fagyás, kékhalál memória hibára utal, ami lehet a memória vezérlő hibája is.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
batman.
senior tag
válasz maxxenergie #62746 üzenetére
Korrekt leírás. Igazából más nem jut eszembe csak amit MrDerekas javasol. Ha egy lap lenne akkor mondanám a memóriaslot vizsgálatát is. Első körben a Memtest-el kezdj, ha kell a saját lapodban. A vendég-ramok érintkezőit töröld át papírtörlővel, vagy tiszta kendővel. A proci alját is (7500) töröld át.
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
batman.
senior tag
válasz maxxenergie #62749 üzenetére
"visszarakva az én lapomba hibátlan tehát egyedül a Ramhibát zártam ki..."
Én együtt-érzek veled, és hidd el, tudom milyen bosszantó, főleg, hogy másik lapot is vásároltál.
Viszont hibakeresésben azzal nem zárunk ki egy ramhibát, hogy látszólag egy másik lapban hibátlan.
Ha a memtest lefutott 2* 3* akkor kizárható. Bocs, hogy kicsit pokróc vagyok, de néha muszáj.
Elképzelhető, hogy nem piszkos a 7500, hanem azzal van a baj. De ez csak a cserével fog kiderülni
A memtest lefut éjszaka is.
Szerk: bár az hogy mind2 ramnak abban a felállásban ahogy írtad, nehezen hihető a hibája, így módosítanám a javaslatom, proci irányba indulj.
P.S. Azért nem ártana a memtest a későbbiekben.[ Szerkesztve ]
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
Starchm
őstag
válasz maxxenergie #62754 üzenetére
Kevés paszta soha nincs, csak akkor ha már a másik prociról nehéz átkenni
Esetleg am az új ramot próbáltad a saját gépben, h ott hogy reagál?
De szerintem is az eddigiek alapján a proci lesz a problémás. -
nagyúr
válasz maxxenergie #70443 üzenetére
Üdv !
Ezekből nekem az jön le, hogy nem kapja meg az első x16-os slotban a pci-e sávokat, ez a csati pedig a CPU-hoz van bedrótozva.
Ha még nem volt, vedd ki a CPU-t és nézd át, illetve a CPU socket is nagyítóval.
Gondolom, a CPU tartalmaz IGP-t, azzal van kép ?RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
nagyúr
válasz maxxenergie #70445 üzenetére
Na, egyre érdekesebb.
Akkor gondolom a lapot is átnéztes tüzetesen... pláne az első X16-os slothoz menő vezetékezést, már ami látsuik belőle a lap hátoldalán.
A gyengébb kártyánál meg nézted win alatt, hogy milyen módban megy ? X4/X8/X16 ?RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
imotrepus
aktív tag
válasz maxxenergie #70443 üzenetére
Bus Interface
This item allows you to select the bus interface. Configuration options: [PCIEX16_1] [PCIEX16_2]Regisztrált 2012-02-12 21:53
-
maxxenergie
senior tag
válasz maxxenergie #70449 üzenetére
6 órás szívás után megoldottam, pedig már korábban is voltam sz..ó ágon ilyennel túl erősen volt meghúzva a hűtés a procin, lazítottam rajta egyből indult .... tanulságos
◄ TELEFON PRIVÁT ÜZENETBEN ► Duna Pláza(XIII.ker) ◄
-
nagyúr
válasz maxxenergie #70452 üzenetére
Az X62-es Kraken pumpájáról van szó ?
Ne mááár.... ez eszembe se jutott volna, hogy AIO pumpa így képes deformálni az alaplapot.
Ez inkább a dög nehéz toronyhűtőknél jellemző...RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Chaser
legenda
válasz maxxenergie #70780 üzenetére
igen, lehet akár bios szinten tiltva más cpu, bár az brand gépeknél jellemző
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Starchm
őstag
Régi a bios a lapon.
Van egy bios ami 6700-t támogatta de a g3900-at nem, lehetséges, hogy az van a lapon. -
imotrepus
aktív tag
A G3900 proci a 0310 bios
a i7 6700 proci csak 0308 biosRegisztrált 2012-02-12 21:53
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest