- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Aktív témák
-
Zsubi
őstag
Hy!
Az lenne a kérdésem h milyen alaplapot érdemes vennem h Sli-ba tudjak kötni két nVidia karit? A mostanit szeretném lecserélni az vele a legnagyobb próblémám h nem dual chaneles és szeretnék két karit is bele rakni.[ Szerkesztve ]
-
Zsubi
őstag
[link]
2Gb+1Gb Kingmax mindkettő jah és 800Mhz-es és még is azt írja h single!?[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
Vagy nemjó foglalatba raktad, vagy attol hogy kingmax, nemfeltétlen ugyanolyan csippes..
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
sNORh
addikt
-
Ragadozó
Ármester
-
Baluka01
csendes tag
Sziasztok! Most raktam össze egy új gépet és bekapcsoláskor csak a Not signal detected üzenet jelenik meg a képenyőn és ennyi. Mit kellene leellenőriznem?
Előre is köszönöm! -
killipoly
aktív tag
válasz sgergi #12080 üzenetére
Én is úgy éreztem ez a jobb döntés
Esetleg azt meg tudnád mondani,hogy mi a különbség az egyes DS3-asok között?
A Gigabyte hivatalos oldalán kapásból van 9féle..
nekem elég ha kiemelsz közülük egyet kettőt,hogy melyik jobb valamiért esetleg,gondolom nem nagy különbségekről van szó.
-
sby75
tag
Sziasztok!
Tömören: Zsír új ház, wincsi, lap telepítettem tökéletesen müködik . Két nap múlva észrevettem hogy nincs hang (a köztes időben csak néhány progit raktam fel) . Eszközkezelőben eszköz eltávolít, eredeti lemezről újratelepít, eredmény: semmi változás . Gondoltam egyet, rendszer le, újból az egész fel: semmi Eszközkezelő, everest stb azt mondja "az eszköz megfelelően működik" A lap Gigabyte P45-DS3R integrált Realtek ALC889A hangkártyával. Ez a 3. gép amivel szenvedek a Realtek-es hanggal, ez már szerintem több mint véletlen. Van valakinek valami ötlete, mert nekem már non-stop 2 napi küzdelem után nem sok. Előre is köszönöm a segítségeteket.Gigabyte EP45-DS3R, C2Q Q6600 G0, Nanya 4x2Gb 800Mhz, Chieftec GPS-450AA-101 A, HIS 5570 1Gb, Adata SU800 SSD 256Gb, Hitachi 500Gb, WD Blue 1Tb, Pioneer DVR-111D, Samsung SyncMaster940N.
-
-
-
zsolt1129
addikt
Sziasztok
Lenne egy kérdésem.Gép inditásnál ugye az alaplap kattanik eggyet.Na nekem valamikor win alatt ugy fagyott meg és kelett resetelnem hogy 4-5öt is kattant. Most kicsit visszavettem a Ramok sebességéből hátha az okozta.Tegnap is csinálta de egy reset után egész nap GAME-eztem meg stb... és nem volt probléma.Egyébként ez mitől lehet? -
TazLeacher
nagyúr
Kérdésem lenne, hogy az MCH-nak mi a már "veszélyes" hőmérséklet tartós terhelés (pl. prime) alatt?
-
johniee
senior tag
Üdv! Probléma: 478-as alaplapot akar beüzemelni haverom, nemrég vittem neki egy gépből amiben lecseréltem másikra...
Be akarja kapcsolni a konfigot, aztán csak felpörögnek a ventik, majd le is állnak
Mi lehet a gond?"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
johniee
senior tag
válasz elmoraan (r) #12132 üzenetére
Már ki volt próbálva egy másik táppal is, ami jelenleg egy gépben van...
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
whYz
őstag
hali
egy olyan kérdésem lenne, hogy egy gigabyte GA-M57SLI-S4 lapban mennyire menne egy phenom 9850 black? főleg ha még egy minimális tuningot is szeretnék full stabilan...
jó ötlet lenne ez a párosítás? csak azért jött így össze mert a lap már megvan
am2+ hiánya mennyire korlátozná a sebességet? -
dodopek
addikt
Sziasztok!
A házam előlapi usb kivezetésének ezek a csatlakozói vannak:
fekete kábel: ground
zöld kábel: +D
fehér kábel: -D
piros kábel: +5va gigabyte alaplap könyvében ezek a pontok vannak a 9 tüskés csatlakozó felületen:
1-2: power (5v)
3 usb DX-
4 usb DY-
5 usb DX+
6 usb DY+
7-8 gnd
9 no pin
10 NC
Hogyan kellene ezeket összekötnöm,hogy működjön?
Előre is köszi!
Dodo -
johniee
senior tag
válasz dodopek #12138 üzenetére
balról jobbra az alaplapi csatlakozót nézve:
Ha ilyen színűek a kábelek: // vagy az alaplapod kézikönyvében is megtalálhatod a bekötést//
piros-fehér-zöld-fekete(-fekete)
piros-fehér-zöld-fekete(-fekete)Az első sorban az utolsó (5.) tüskéhez nem feltétlen szükséges egy kábel, lehet h nem is jut oda kábel...
"Nekem a paszta szenvedély" by Tesco-Zsömle =)
-
Bikerider
aktív tag
HI
Velemenyek errol a laprol:GIGABYTE GA-MA790FX-DS5
Tamogatja vajon a 45nm PhenomX4
E2160-rol valtanak majd 45nm PheX4-re.
-
sgergi
veterán
válasz Bikerider #12147 üzenetére
Kompatibilitási lista. Egyébként elég jó lap.
Még mindig nem dísznek van a gyártóknak honlapja, tessék már használni!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs