Hirdetés

2017. március 23., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#953) attilav2


attilav2
(őstag)

Most vettem egy avermedia a757 T2+C pcie tunert. Felraktam a legújabb drivert. AverTV nem talált egyetlen csatornát sem, a régió Magyarország/Szegedre volt állítva, dvb-c re használnám digivel. A connector tool -t próbálgattam átraktam a dvb-c -t rf2-re átdugtam a kábelt akkor sem talált egy csatornát sem.
Megnéztem dvbviewerrel, hát volt kép jöttek a csatornák, de nem volt benne köszönet, csukló hang széteső kép, zöldes csíkok!
Újrahangoltam, ugyanez! Progdvb is ugyanezeket a tüneteket produkálja.
Megpróbáltam az összes(!) pcie slotban, ugyanez az eredmény.
Sem a progdvb sem a dvbviewer jelszintet nem jelez ki.
Visszaraktam a technisat cablestar HD2-t, 98% jelerősség gyönyörű kép.
Trishield kábelekből van a lakáshálózat, roppantott csatlakozókkal. Kábelprobléma nem lehet.
Konfigurációm az aláírásomban.
Hát köszönöm ezt a remek karácsonyt avermedia! :W Káromkodnék, de inkább nem írok semmit.
Még azt is megpróbáltam hogy uninstalláltam a drivert, és újraraktam úgy hogy winrar-al csomagoltam ki és csak a drivert raktam fel a Win81_x64_V1.54.64.169_Install.exe -vel, a helyzet ekkor sem változott a kép hang ugyanolyan szar volt. Windows10-et használok, hát ha ez gond akkor... A 6 éves technisat tuner vígan megy rajta.
Van egy optibox pvr hdmi ready settop box az is rendesen megy, szóval a hálózattal nem lehet gond.

-||- Asus A88X-PLUS Sapphire HD6670 -||- Dell U2312HM -||- AMD X4 860K -||- AMD 65 Future is fusion

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.