Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Moddingfan

    senior tag

    válasz kirgiz #1079 üzenetére

    Hello!

    Na, rövid leszek, mert csak véletlenül vetődtem erre, remélem elnézed, ha kicsit egyszerűen fogalmazok majd :B

    Nos, 1.) Sony fejegység felejtős..ratyi optika, hangzás sem egy ász, nézz valami nevesebb autóhifi márkát ilyen áron, Blau, Kenwood, Clarion, stb. Ezek mind-mind megbízható, jó kis cuccok. A Sony se lenne rossz, csak a Sony világ életében gyenge optikákat gyártott, sajnos, tapasztalat.

    2.) JBL CS2165c-t venném, ár/érték tekintetében sztem jobb vásárt csinálnál vele, meg hát a JBL név kötelez

    3.) Hátulra én inkább kalaptartóba tennék két egalább 22-es ovált, amíg nem lesz erölködő, mert az első komponeses szett sok mélyet nem fog nyomni, az tuti,az ajtó akkuszitkája kb egyenlő a nullával sajnos, a basszusnak igencsak dobozhangja lenne, fadereld le, háutl basszus, elöl pedig hangváltóval középtől felfelé, egész jól fog szólni és későbbiekben is jó kiegészítője lesz eg erölködő+láda kombónak, ann én is dettó így kezdtem és akkor is meg voltam vele elégedve :)

    4.) Erősítő 4 csati legyen, 1-1 et kapnak a az első szettek, a másik kettőt bridge-be kapja majd a láda, ha lesz, addig meg 1-1 mehet a hátsó ováloknak, azokat majd szépen meghajtja, az elsőkről meg szépen lekapod a mélyet és szépen fog szólni.

    Remélem, amennyire lehet kielégítő votl a válasz :D

    Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!

Új hozzászólás Aktív témák