- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
blizzrd
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segitseget/tanacsot szeretnek kerni. Adott egy 2007es metalkek grande punto. Az auto fenyezese viszonylag szep allapotban van, a tetejen vannak mosokarcok, illetve az egyik oldalan ranyitas nyomai lathatoak.
Eddig az Autoglym samponjat hasznaltam es waxnak a super reshin polist. Gep nelkul, kezzel vittem fel az anyagot (polirkoronggal) maj polirkendovel attoroltem. Elso korben ersekelne hogy jo-e a technika amivel dolgozom?
A mosokarcokat illetve a ranyitas nyomokat mivel tudnam eltuntetni? Polirgepem nincs, kezzel szepitgettem eddig az autot. Otthon nem szivesen allnek neki gepi polirnak a hozzaertes hianya miatt.
Es a harmadik: a wolf-tol szeretnek autokozmetikumokat vasarolni mi az amiket ajanlasz otthoni kezi felhasznalasra?
Elore is koszi!
Udv
Balazs -
blizzrd
aktív tag
válasz SzlobiG #21986 üzenetére
Szia!
Szépnek nekem is szép lett az autó, csak gondoltam kipróbálok másik terméket, amit esetleg árban picit kedvezőbb és könnyebben beszerezhető? Géppel hordod fel az srp-t vagy applikátorral?
Esetleg valaki próbálta már a Wolf-os polír szivacs készletet? Én finom polírkorongot használok, de kézzel mert nincs gépem, de érdekel hogy mással hatékonyabb-e a munka. -
blizzrd
aktív tag
Wolf termékekből finom kézzel felvihető polírt és waxot melyiket ajánljátok?
Azért ezt mert ez a számomra megfizethető árkategória.Köszi
-
blizzrd
aktív tag
Sziaszok!
Egy kis segitseget szeretnek kerni. Hetvgen felvittem az autora a Wolf fele polirvaxot majd kemenyviaszt. Kezzel dolgoztam, a leirasnak megfeleloen. Korkoros mozdulatok majd a vegen hoszanti iranba elhuztam. Apllikatorral vittem fel majd a vegen polirkendovel fenyesre toroltem. Ami nem tetszik -ea lwhet en hibaztam valahol? - az egyik oldalon az ajon ahogy rasut a nap, olyan mintha nem lenne egyenletes a wax, hanem kicsit olyan mintha szelea mozdulatokkal lenne elhuzva es a feny is ugy verodik vissza a napfeny. Erre az ajtora elozetesen nem kerult polir.
Mi lehet a gond?
Udv. -
blizzrd
aktív tag
Kézi polírnál a viaszpolír vagy a wax felvitelénél mennyire kell vizesnek lennie a szivacsnak? Úgy kb.
-
blizzrd
aktív tag
-
blizzrd
aktív tag
válasz z123456789 #23890 üzenetére
Köszi!
Akkor próbaképp berendelek egy csomagot...ennyiért
-
blizzrd
aktív tag
Sziasztok!
Történt némi baleset, és egy kis segítséget szeretnék, kérni, hogy otthoni körülmények között milyen módon lenne javítható a történet? Nem vagyok járatos a fényezésben, így nem szeretnék kárt sem tenni az autóban még jobban
Vagy esetleg ismertek-e megbízható embert Pécs könyékén aki tudna nekem segíteni?
Előre is köszi
-
blizzrd
aktív tag
Sziasztok!
Szivacsot hol és milyet érdemes venni? Ugyanez a kérdés vonatkozik a mikroszálas belebújós mosóra isKöszönöm
-
blizzrd
aktív tag
Sziasztok!
Mikroszálas beszerzés előtt vagyok. Cuiestől szeretnék beszerezni, de mellette érdekel, hogy aliról mely rongyok ajánlottak, mert azokat is szeretném kipróbálni
Szárazolásra, wax visszatörlésre és ablakpucolásra keresek.
Köszi
-
blizzrd
aktív tag
Köszi a tippeket!
-
blizzrd
aktív tag
válasz z123456789 #24092 üzenetére
Ilyen strandtürcsi pont most van a Decathlonban akciós
Utóbbi fajta van nekem is, talán Lidl-ben vettem, de hasonlóan rosszak a tapasztalatok.
-
blizzrd
aktív tag
Sziasztok Fórumtársak!
Sokat olvasgattam polírgépekkel kapcsolatban és sok hasznos tippet/tanácsot kaptam. Ugyan sokszor elhangzott, hogy mik az ajánlások, azért én a kérdést újra felteszem.
Nagyjából 50ezer forint lenne rá a keret, amit polírgépre szánnék, otthoni hobbi használatra, a család autóit rendbe tartani.
Amit sokat olvastam, hogy itthon az Einhell-nek van egy típusa ami erre a célra ajánlott. Érdekelne, hogy akik ezt a gépet használják/használták, mik a tapasztalataik? Milyen korongok azok amik ajánlottak, és van-e lehetőség a 180 mm-es korongot kisebbre cserélni ezen a gépen?A másik, hogy aki esetleg tud megbízható külföldi oldalt vagy ebay eladót, aki hasonló gépeket forgalmaz, az is érdekel. Ebay-en találtam több olyan Dodo Juice-s gépet amik már DA-sok, és árban is számomra megfelelőek? Ezekről valakinek tapasztalat?
Köszönöm szépen előre is a válaszokat
Pacsi nektek.
-
blizzrd
aktív tag
-
blizzrd
aktív tag
Sziasztok!
Egy okos kérdés: a polírszerek mennyire tolerálják a hideget? Mert a napokban esett le, hogy apósnál a garázsban nincs fűtés, és ott van lent minden cuccom (samponok, polírszerek stb.). Van lent még pár bontatlan dolog is, és erősen nulla fok környékén vagy alatta van a benti hő. Valamelyik nap felrázogattam őket, igaz nem tűnt úgy mintha meg lennének fagyva :S
-
blizzrd
aktív tag
Sziasztok!
Valaki aki már használta, vagy képben van: mi a különbség a DAS 6 és a DAS 6 Pro között.
Még mindig rendelés előtt vagyok és a DAS 6 ból is van végre EU plug-os.Köszi, pacsi
-
blizzrd
aktív tag
válasz FeRRaR1 #24573 üzenetére
Szia!
Köszi a linket. Ahogy néztem igazából csak a teljesítményben van lényeges különbség (500w / 850W). Hobbi használatra érdemes nagyobb teljesítményűbe beruházni?A szettek meg közötti választás meg már szubjektív A DAS 6-nál van egy komplett Menzerna pakk 4 koronggal...elég csábító
-
blizzrd
aktív tag
Sziasztok!
No ezt a szettet néztem ki. Benne van minden ami kell. Egy autót elég átpolírozni ez a mennyiség, pl ha csak a SFP3800al csinálom? Ugyan az angolom nem a legjobb, de jól értelmezem, hogy az az U alakú fogantyú is a csomagban van?
A Soft99 Fusso Coat is úton van.
Gyurmát honnan milyet érdemes rendelni?
[ Szerkesztve ]
-
blizzrd
aktív tag
Zaino gyurma + gyurmanedvesitovel van valakinek tapasztalata?
-
blizzrd
aktív tag
Sziasztok!
Soft99 Fusso Coatra tudtok megbízható Ebay-os eladót?
-
blizzrd
aktív tag
válasz Vincsaba #24799 üzenetére
Szia!
Arányaiban nem drága..szerintem. 1 L-es koncentrátum, 1:4 arányban kell higítani. Külföldi oldalakon, Dodo Juice, Meguiars stb, 15-25 font között van a fél liter, és az már bekevert cucc.
Más: Ma kipróbáltam az Autocare-es mikroszálast....hát na...óriási meglepetés volt az eddigiekhez képes, maximálisan meg vagyok vele elégedve
-
blizzrd
aktív tag
Sziasztok!
Hasznalja valaki a Wolfos neutralis felnitisztitot? Ma megjott, es irja a dobozon hogy gel allagu. Mennyire suru? Szorofejes flakon kinyomja? Vagy erdemes esetleg valamennyire behigitani?Pacsi
-
blizzrd
aktív tag
En a literest vettem, pint ezert mert gyorsan fogy Viszont a literes kiszereleshez nincs szorofej, ezert gondoltam hogy attoltom egy masik szorofejesbe.
A tapasztalatokat majd megirom. Azt viszont nem tudom, hogy minden mosasnal erdemes-e ezzel pucolni, vagy csak kuraszeruenMas: megjott a Fusso coat is. Masnak se volt benne a doboznyito kis muanyag? Vagy az csak a videon mellekeltek hozza?
[ Szerkesztve ]
-
blizzrd
aktív tag
válasz ::Trunks:: #25187 üzenetére
A világos dobozos világos színű autóra, míg a fekete sötét színű autóra való..ha minden igaz
-
blizzrd
aktív tag
Sziasztok!
A Wolfos műanyag és gumiápolót használja valaki műszerfalra? Vagy oda az annyira nem ajánlott?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest