Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibord

    senior tag

    Előszőr is mindenkinek köszönöm a hozzászólást :R
    Én itt nem akartam sem ATI/NV sem AMD/INTEL párharcot elindítani.
    Tehát akkor had összegezzem a leírtakat úgy ahogy én fel tudtam fogni :DD
    1. Tehát az AM2+ halott platform? Érdekes megállapítás annak fényében hogy az INTEL 2009-ben új lábkiosztással jelentkezik ami nem kompatibilis a 775-te. AMD
    2. A havert nem igazán nevezném elfogultnak mivel a K6-os korszak óta csak INTEL-e volt sőt fegyverrel nem lehetett volna rávenni hogy AMD-t vegyen. még 1 éve is csak INTEL létezett. Én akkor megfogattam a tanácsát a mai napig áldom a nevét ezért. Én őt nem nevezném AMD-őrűltnek mert ismerem régóta és nem az. Elöbb mondtam volna INTEL-imádónak és most tessék.
    3. Azt se hiszem hogy laikus ha már ebböl él. És jól csinálja. Valamint ezt tanulta ebbe dolgozott a bolt nyitása elött. Akkor csak látott már olyat?
    4. Lehet én mégis neki hiszek (Nem leszolni akarok senkit) ha már ő nem csak megnézett egy tesztet a neten és itéletet mondott hogy ez+az halott :F
    5. Ennek ellenére én viszont még mindig INTEL párti vagyok csak sajnos nincs 120k-procira.
    6. Tehát ha jól értelmeztem az x2-is halott platform. :F
    Mindenkinek köszönöm hogy a pénztárcámat próbálja óvni és ajálgatja a ár/érték arány bajnokot. Ez két dolog miatt nem érdekel jelen pillanatban. egyik hogy végre 3havi munka+ösztöndíj révén vehetek egy számomra álomgépet(ez lehet másoknak gagyi, se víz se extra hűtők). A másik videókarit én nem veszek 1-évente mert nem érdekel ennyire a dolog de lusta is vagyok és úgyis rokonnak vagy családtagnak adom oda a régit ergó nem 15 a veszteség.
    Ja és végre egyszer a 8éves számítógéptulajdonosi pályafutásom allatt szeretném ha azt mondhatnám ha csak egy hétig is hogy van egy csúcskártyám. :C (Tudom én vagyok a hülye).
    7. Driver gondokhoz nem értek de azért ha jól tudom egy kártyának nem kell élet (2-3év) végéig hetente új meghajtót írni, elég egyszer.
    Annyit tudok hogy a Haver mióta összerakta a gyerekének játékra gépet Phenom+2db HD3870 CF-be és azóta el akarja adni az ő gépét. ?????
    Lehet hogy ő viszont látja a külömbséget és nem tesztet olvas?

    Bocsánatot kérek ezért a regényért.
    Én senkit nem akarok megbántani, nem akarok kötekedni vagy leszólni senkit. Ez az én magánvéleményem amit leírtam. Ettől még én lehetek a hűlye de ez csakis az én gondom.

    Csak nem szeretem amikor ismeretlen emberek véleményt modanak más, esetleg hozzáértőbb emberről :W Mert ő olvasott egy tesztet ő már mindent tud.

    Köszi hogy leírhattam a véleményem és nem szeretnék (fent emlitett) okok miatt senkivel vitázni. Én a saját szememnek hiszek. Más is ezt tegye szvsz.

    Emlékszem a tavalyi nyárra. Egy szerda délután volt.

Új hozzászólás Aktív témák