Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jegesmaci81

    aktív tag

    válasz djnice #66994 üzenetére

    Összességében köszi a tesztet. Ez az egész teszt arra világított rá, hogy ha a hiányosságokat és a szolgáltatásokat egymás mellé teszem, rájövök hogy alig ha tudtam volna jobb eszközt vásárolni ennyi pénzért. Tegnap óta a képkocka dobást figyelem filmnézés közben. Elhiszem én hogy mindenféle tesztben ahol 1 fehér vonalat futtatunk körbe körbe ott észre lehet venni de valós felhasználás esetén 1 két órás film alatt 2 esetben sikerült észrevennem. (kipöckölt szemekkel csak ezt figyeltem :D ) Amúgy baromi szar így filmet nézni! Úgy érzem ez a clipping is valami hasonló probléma.
    Még annyit, hogy tök jó hogy tesztelgettek meg leírjátok ezeket! (Tényleg köszi) Viszont a tesztedben feltárt/megerősített hibákat úgy előadni hogy az ATV a nem ajánlható kategória, eléggé vicces. Ha a képminőséghez/hang minőséghez hozzáteszem a szolgáltatásokat amit az ATV tud simán ajánlható termék. Ez alól természetesen kivétel ha valaki egy High-End házimozi rendszerbe akarja beilleszteni, de szerintem ebben gondolkodó embernek meg sem fordul a fejében az AppleTV.
    Itt többen javasoltatok más termékeket amik legtöbbjét nem ismerem. Pl Elhiszem én hogy az NVidia Shield jobb választás az ATV hibái miatt de annak akinek eleve van más Apple terméke igen csak megfontolandó, hogy melyik lesz számára jobb választás. A Shield ami nem ugrik 41mp-enként vagy az ATV amin hétköznapi körülmények között aligha veszed észre, hogy ugrik 41mp-ként 24p esetén.

Új hozzászólás Aktív témák