Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gtaati

    őstag

    Helló!

    Egyszerre próbálok többeteknek válaszolni.

    Az én angol tudásom is sajnos szegényes és nagyon sokszor én is a google fordítójára tudok hagyatkozni. De sajnos rá vagyok kényszerülve, mivel többek még meg sem kapták a Q10 Pro-t így nem tudok itthoni kollégáktól tanácsot vagy beállításokban segítséget kérni. Akinek meg már megvan azzal is fel vettem a kapcsolatot, de Ő azért nem tud segíteni mert neki FullHD tv-je van (nekem 4K) és elmondása szerint nem ásta bele még magát annyira dolgokba mint én.

    Korábban linkeltem be egy kb 20 perces video-t ahol ha jól emlékszem egy amerikai srác teszteli a Q10 Pro-t 4k tv-n és projektoron is. Ebben a videóban nagyon szépen látszik és többször meg is mutatja, hogy az adott videónak megfelelően változtatja a lejátszó a frissítést. Tehát véleményem szerint tudja kezelni az auto frame rate-t.

    Igen lehet, hogy én vagyok béna vagy valami nálam nem működik jól, pont ezért szeretnék tenni érte h kiderítsem. A jelenség nálam az, hogy beállítom a kimenetet 2160p 60hz-re ekkor a tv is kiírja, hogy ilyen jelet kap. Ha beállítom a hdmi auto adaptation-t ami azt a cél volna hivatott szolgálni, hogy automatikusan beállítja a kimenetet, ekkor a kimenet átvált 1080p 50Hz-re.Ez azért furcsa mert a lejátszó ezek szerint ilyennek minősíti a tv hdmi bemenetét ami egy Lg 55UB850v és a 3-as hdmi portjában van a lejátszó a gyári kábelével rákötve. Ez a port 10bites és tudja a 4K 60hz-et és az UHD Deepcolourt is.
    A másik, hogy ha be van állítva a 2160p 60Hz akkor lejátszok ettől eltérő tartalmat és megjelenítem a tv-n az információs sávot akkor mindig a 2160p 60Hz-t jelzi ki. Szóval vagy nálam van valami gond vagy a tv nem jelzi ki menet közben hogy változna a bejövő forrás és közben a lejátszó csinálja szépen a dolgát, ezt nem tudom és azon vagyok h kiderítsem, h mivel és hol van a gond.

    Nem tartom magamat bénának de ettől lehet, hogy én rontottam el valamit.... A lejátszó teljesen új volt az új firmwarevel és telepítve a wrapper is, pont ezért nem értem mivel lehet a gond.

    A következő amit tudok tenni, hogy külföldi tulajokat megkeresek és próbálok segítséget tanácsot kérni.

    Hát röviden ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák