Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zippofcy

    senior tag

    válasz tarkatehen #11500 üzenetére

    Nekem megfelel 3Dben is az mkv, annál is inkább mert azoknál eleve felezett a felbontás (két kép van egymás mellett) így pl. tömöríteni is jobban lehet.
    Az Egreat a Himedia utóda, ahogy mondtam tökéletes volt nekem. Ami azt illeti a haverom Eminent akármilye nem tudta pl. a flac hangot mkvból letolni, vagyis a Himedia 200B jobb volt. 25 ezerrel olcsóbbért :) Az Eminentben volt torrent kliens, ami ha futott az 1080p-s filmek már akadoztak ... akkor most volt benne vagy nem ? :D

    Ha azt mondom hogy ez a lejátszó van olyan jó mint a Himediám volt (az pedig olyan mint a te Egreatod) hidd el nem a levegőbe beszélek. Csak TV tuner is, meg fele annyiba se kerül.
    Nem kell mindig tamáskodni ;)

    Mivel BD iso-t nem tárolok HDDn így nem tudom lejátsza-e. Himedia megvolt 10 hónapig, eszembe se jutott rajta megnézni.
    3Ds mkvkat minden lejátszó tudja mivel ahogy már írtam annak ugyanaz a felbontása / sávszéle mint a 2Dseknek.
    Illetve szert tettem egyre ami dupla felbontású volt ... csak a PCm tudta lejátszani.
    Viszont mivel a TVm "csak" full HD ezért downscaleelni kellett 1920x1080ra mert nagyobb felbontást választva értelemszerűen csak fekete képernyő fogadott. Van az az 1 millás Phillips TV, na azon biztos látszott volna a minőségkülönbség :D

    Amúgy ahol nincs sok mozgás (sitcomok, drámák, vígjátékok) ott egy 12-15 GBs mkv ugyanolyan minőség mint egy 25GBs BD. Ahol víz hullámzik meg robbanások vannak, stb oda már elkél a sávszél de nekem 50 colon full HDn megfelel a 15GBs mkv-k minősége. pl. Pirates of Caribbean első része megvan BDn is, pl. Geoffrey Rush arcán a barlangban élesebbek a szőrszálak BDn mint az mkv változaton. 10 centiről nézve. 1 mérettől (ahonnan a TVmet nézem) már nem látom a különbséget.
    De persze attól az még ott van. ;]

    Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.

Új hozzászólás Aktív témák