- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
-
Mobilarena
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz Destloler #5292 üzenetére
Szia!
Én nemrég adtam el a 700-asomat, nem igazán volt kedvem pénzt szánni rá, mert véleményem szerint a legjobb megoldás az, hogyha a 2MB-os Flasht kicseréled 8MB-osra, és akkor rámegy ez az Oleg verziójú firmware ami az 500-asra...( nem teljesen ugyanez, de Oleg átírta a 8MB-ra bővített 700ashoz azt ami az 500ason van..Tulajdonképpen így csak az elérési sebesség gyorsabb az ide vezérlő miatt.) Azután az 500asokhoz írt összes tutorial alkalmazható is, és a webes felület is ugyanaz..
Eredeti verzióban Kamikaze firmware-el sikerült egyedül seedelnem a torrenteket, de seedelési időn kívül semmi opció, és max pár napot lehetett (órákra bontva) beállítani. Azután nem seedelt többet, ha újraindítottad a torrentet, akkor meg ellenőrzés nélkül újra le akarta szedni, és nagyon nem érdekelte, hogy már meg vannak a file-ok..
Sokat nem is szenvedtem vele, inkább visszaraktam az 500-ast...
Üdv! -
MODERÁTOR
-
Fooler89
őstag
válasz Destloler #9141 üzenetére
Hello!
Háthogyha neked csak torrent kell és nem ragaszkodsz az openwrt-hez akkor tudok(tudunk) segítséget nyújtani. A kérdés, hogy forumon keresztül is érdekel-e.
#1 hszt ajánlom meg a [link]
Oleg stabil, jól használható bár a tomatot is ajánlhatom ami grafikus felülete miatt könnyebb használható.
-
ArchElf
addikt
válasz Destloler #17351 üzenetére
Digihez szerintemnem kell mac klónozás (nálam legalább is nem kell) - asszem a UPC csinálta ezt utoljára, de már ez is megszűnt...
Megosztott meghajtóra nem tudok okosat - amúgy miért gond a kód? (legrosszab esetben állítsd be a felhasználónevet és a kódot a routeren arra, amit a gépeden használsz és úgy nem fogja kérni)AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
MODERÁTOR
válasz Destloler #17351 üzenetére
Nem tudom, hogy itt is ugyanúgy van-e, mint a TL-WR1043ND routeren, de ott az smb.conf vagy az smb.conf.template file-ban van egy olyan sor, hogy...
security = user
és ezt kell módosítani...
security = share
értékre, és akkor nem kér jelszót majd... Ott is ez szokott lenni a probléma... Ha mégsem sikerülne, akkor szerintem olvasgass a 1043-as topikba, mert ott folyamatosan az OpenWrt a téma, és biztosan megtalálod a megoldást.
szerk.:
Sorry, most nézem, hogy már Te is megtaláltad, ráadásul amit linkeltem hsz-t, az is Neked szólt...[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz Destloler #20031 üzenetére
Egyáltalán valami életjele van?
Oszt IP címet a gépnek?
Ha áram alá helyezed, akkor mit csinálnak a LED-ek?
Ping-re válaszol? Próbáld meg úgy, hogy a gépen beállítasz fix IP címet, mondjuk 192.168.1.10, maszk 255.255.255.0, aztán parancssorban indítasz egy ping -t 192.168.1.1 parancsot, ami ugye egy végtelen pingelés, és ezután helyezd áram alá a routert, és figyeld, hogy érkezik-e válasz!
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest