- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Apple Watch
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca 012
őstag
válasz Destloler #5292 üzenetére
Szia!
Én nemrég adtam el a 700-asomat, nem igazán volt kedvem pénzt szánni rá, mert véleményem szerint a legjobb megoldás az, hogyha a 2MB-os Flasht kicseréled 8MB-osra, és akkor rámegy ez az Oleg verziójú firmware ami az 500-asra...( nem teljesen ugyanez, de Oleg átírta a 8MB-ra bővített 700ashoz azt ami az 500ason van..Tulajdonképpen így csak az elérési sebesség gyorsabb az ide vezérlő miatt.) Azután az 500asokhoz írt összes tutorial alkalmazható is, és a webes felület is ugyanaz..
Eredeti verzióban Kamikaze firmware-el sikerült egyedül seedelnem a torrenteket, de seedelési időn kívül semmi opció, és max pár napot lehetett (órákra bontva) beállítani. Azután nem seedelt többet, ha újraindítottad a torrentet, akkor meg ellenőrzés nélkül újra le akarta szedni, és nagyon nem érdekelte, hogy már meg vannak a file-ok..
Sokat nem is szenvedtem vele, inkább visszaraktam az 500-ast...
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- SSD kibeszélő
- Asszociációs játék. :)
- Milyen monitort vegyek?
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Egérpad topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs