- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe33
tag
Pontosan így jártam én is.
A különbség csak annyi hogy 2 óra kellett hogy a 2MBIT netből 200kb/sec legyen....
De ami a legrosszabb hogy a bitcomet leállitása után is úgy maradt a dolog amig ujra nem inditottam a routert.
Az elöző USR805054-esem meg napók óta megy lassulás nélkül.
ASUS meg itt várja a megoldást az asztalon ......ASUS A8NSLI DELUXE * A64 X2 4200+ * Freezer 64 * 4x1GB A-DATA DDR500 RAM* GF 6800 GT *......300W Coolink táp
-
seaky77
tag
A torrent kliensek általában valamilyen időpillanaton belül átlag sebességet számolnak. Tehát ha te azt látod 25k val tölt fel éppen akkor attól még lehet, hogy a kérés küldés pillanatában, éppen 45k/s burst-ön van. Igy nem feltétlen maga az oldal letöltés lassú, hanem a kérések kiküldése lassu. Mivel a HTTP egy állapot mentes kérdés-válasz protokol ezért ma már egy sima statikus weboldal letöltése is több 10 kérésből állhat (amit a browser generál). Bár ezek igen pici csomagok de akkor is igényelnek némi sávszélességet. Ami a felhasználó szemszögéből úgy látszódhat mintha a letöltés lenne lassú. Ezt bizonyítja az is mint ahogy írtad hogy a statikus letöltés viszont rendesen kihasználja a sávszélességet. Sajnos a ''otthoni'' csomagokban a feltöltési sebesség a szűk keresztmetszet és nagyon befolyásolja a weboldalak mwgjelenítésének sebességérzetét. Megoldás lehet a feltöltési sebesség lekorlátozása statikusan vagy amit én szoktam csinálni ha aktivan netezek akkor korlátozom le a feltöltési/letöltési sebességet ugy hogy minimum 30k/70k maradjon.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SilverStone SG13 mITX (mini-ITX) ház fekete
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T400 - I 4GB I 320GB I 14,1" WXGA+ I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest