Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AtHoS

    nagyúr

    Na tegnap sikerült szakítanom magamra egy órácskát és beüzemeltem a wl500w-t Image fájlok használatával. wl500w-sített felületet is ráraktam

    rtorrentet frissítettem simán TC-ben másolgatva (sajnos MC-ben valamiért nem működnek úgy a billentyűk ahogy kéne) a 2.5-ös verzióra illetve a plugineket is hozzáraktam. Most elindítottam egy letöltést és a tracker jelzi is, hogy aktív vagyok.

    ewget-et is beraktam, működik a letöltés vele de még majd beleszerkesztem a wl500w-sre tervezett menübe, mert ugye ez még nem elérhető onnan.

    A vnstat wlannál jelzi az eth1 forgalmat (wlan kikapcsolva, mert nincs rá egyelőre szükségem), de ez nem izgat, jelzi így is a forgalmazott adatmennyiséget ennyi meg elég nekem :)

    Egyelőre rendben van minden. Azt már viszont megtapasztaltam, hogy https://asus címre nem érem el a routert és így a https://my.router -t kell használjam.

    Köszönöm a hasznos információkat. Gondolom jövök még majd kérdezgetni később :DDD

    Egyelőre próbálom ahogy időm engedi összeírogatni a napi szinten használatos parancsokat a topicot elejétől kezdve átolvasással. Pl. processzek elindítása leállítása, stb... Lesz pár hét majd mire végzek, főleg, hogy csak kevés időt tudok ennek szentelni :(

    Mivel linux eddig kimaradt az életemből ezek ismeretlenek jelenleg számomra :B

    read-only mode on the forum

Új hozzászólás Aktív témák