Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stamy

    csendes tag

    Lenne egy problémám:
    Van egy ASUS P5Q alaplapom , egy E8400-as cpu-m, 2x1gb ram (dual channel-be).
    Minden ventillátor felpörög , de képet egy VGA-val (HD4890 , HD4850 és ati radeon X300) sem ad a rendszer . Olyan mintha nem ismerné fel a PCI-E foglalatot illetve azt amit bele rakok.
    Akkor keletkezett a hiba amikor ma reggel bekapcsoltam a gépet , ésészrevettem hogy a HD4890 ventillátora csapágyas lett és elég csúnya hangokat adott ki, gondoltam oké csak pár hetes visszamegy gariba, eddig jó is volt minden , de miután kiszedtem a 4890-et és beraktam a 4850-et (ami hibátlanul működik [ki probáltam más rendszerben]) a rendszer nem indult , csak felpörögtek a ventillátorok , se kép se hang . És ugyan ez a probléma minden videókártyával.
    Márt teljesen szétszedtem , összeraktam , CMOS reset-et is toltam , sőt még a BIOS elemet is kivettem visszaraktam hátha visszaáll gyári beállításra és életrekel.
    Tehát nem ismeri fel a 16X-os PCI-E slot-ot valamiért.
    Mielőtt kivettem a 4890-et addig teljesen jól működött semmiféle probléma nem volt vele.
    Emiatt szeretnék segítségetkérni hogy van-e valami ötletetek , mi lehet a gond és hogy megoldható-e itthon, vagy esetleg vissza kell küldenem/le kell cserélnem!
    Köszönöm a segítséget!
    (ha valakinek van konkrét ötlete esetleg tapasztalt márt iylen és tudja a megoldást , kérem vegyen fel MSN-en, címem: stamy1@msn.com)

Új hozzászólás Aktív témák