- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Instagram közösségi fényképezés
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyber86
őstag
Hello. Szerintetek érdemes most venni P5Q Deluxe lapot?
-
-
ImI87
őstag
válasz Mustangjones #151 üzenetére
szmorú vagyok !
Mondjuk inkább üljenek rajta egy hónapot, minthogy elkapkodják, és bugos legyen. Iktassanak ki belőle minden nyavaját, foltozgassák a biost, hogy minden frankó legyen
ImI
mod: ja és egy kérdés: akkor a teljesen új generációs platform előtt ez a P45 lesz az utolsó "mainstream" chipset? (persze az integrált vga-s változatot meg a butított verziókat leszámítva)
[ Szerkesztve ]
-
-
Eagle16
addikt
P5Q Pro nem lesz? Bár már a non-pro is elég drága...mostmár látom, lesz Pro is
Ha olcsóbb lesz akkor erre kéne váltanom a P5B-t. A P35-ös chipset-et asszem kihagyom
És miaz hogy nincs PS2? A PS2-es egeremet és a billentyűzetet kihajíthatom a kukába?
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
Na akkor jó
Csak régebben úgy olvastam hogy nem lesz rajta egy sem.
shteer: igaz Akkor mégis megmaradnak a jó kis PS2-es cuccaimP5B-ből is a legegyszerűbb verziót vettem, és nem volt vele probléma. Megy a tuning és stabil, megbízható. Szóval szerintem P5Q-val folytatom, ez lesz a harmadik Asus
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
leviske
veterán
Nem hinném, hogy mondjuk az X58 kijönne LGA775-re is... már csak azért is, mert már a Nehalemek tartalmazzák a memória vezérlőt, a Core 2 és elődjei nem.
Előbb tudnám elképzelni, hogy Nehalemek alá kihoznak AMD chipset-es alaplapot, mint sem LGA775&1066, vagy LGA775&1366 kombót látunk.
ImI87 (#157): valószinű, hogy LGA775-re a 4-es intel chipset család és a nV 7i család jött utoljára... Kíváncsi is leszek, hogy mit tud majd felmutatni az intel az új 5-ös sorozattal és az nV a 8i-vel. Ami szinte biztos, hogy a 4-es család után nem lesz komoly P35 utód.
Na, de nem akarom szétOffolni a topikot.
-
keIdor
titán
Srácok már kaphatóak a lapok.
Asus s775 P5Q 3 év garral 32 000 Ft
Asus s775 P5Q DELUXE 3 év garral 42 000 Ft
Asus s775 P5Q3 DELUXE 3 év garral 47 000 FtTessék szétnézni az aprón. Tessék minnél hamarabb kipróbálni a Deluxe verziót, mert mindjárt fizunap és jó lenne eldönteni, hogy akkor Asus P5Q Deluxe, vagy Gigabyte P45-DS5-öt vegyek-e.
leviske: Biztos vagy te abban, hogy lesz nForce 8 Nehalem alá? Szerintem nem fognak kapni jogot hozzá nV-ék... meg már rég el kellett volna kezdeniük a fejlesztést is.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Overlocker #165 üzenetére
Várjuk a tapasztalatokat! Azt halottam, hogy a P5Q-E-tek nem volt valami nagy szám.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
tom_tol
addikt
azért éredekes mennyire eröltetik a ddr3-at az egész palettből csal 1 olyan van és 8 ddr2
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Overlocker #168 üzenetére
Kiváncsi vagyok Ha felkerül OSx86 compatibility-be akkor én is kiprószálok egy Deluxe-ot. Addig legalább lemegy az ára is...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Rusher
őstag
Na felkerült a honlapra a P45 szekció
mod.:lehet hülye kérdés, de most ugyanúgy csak a kék PCI-E-t lehet használni 1 kártyához?
[ Szerkesztve ]
-
Mustangjones
csendes tag
specs:
"*PCI Express x16_2 slot (black at max. x8 link)"
más: van olyan kártya egyeltalán, ami x16-os foglalatba megy, de nem vidkari?
itt most a 3. x16@x4-es slotra gondolok. Mert évek óta nyomják ezt a sz*rt, h majd ez lesz a divat, de én még nem láttam olyan kártyát, ami ebbe illene... -
Rusher
őstag
válasz Mustangjones #177 üzenetére
Ezt én is láttam....csak akkor nem értem a 2xPCI-Ex16-ot ha csak 8x...és amúgy is mi a ráknak van akkor 3 rajta....amúgy meg én azért kérdeztem, mert: "2 x PCI Express 2.0 x16 slots, support ATI CrossFireX™ technology at x8 link
(PCIe x16_1 blue, PCIe x16_2 black*)" ahol a csillagos rész mindig igaz vagy csak akkor ha CF működik?
Hangkártya létezik x1-es és azt is bele lehet rakni abba a slotbaAirBooms azt néztem én is....nemtudom miért nincs ott....
-
tlac
nagyúr
válasz Mustangjones #181 üzenetére
van olyan raid kártya, amihez kell a a pci-e x4
-
-
Rusher
őstag
A ramfeszen kívül mi az amit nem monitorozik egy Asus lap? Amúgy érdekes, hogy mindenki akinek Asus lapja van azt írja, hogy pfujj Asus....akkor miért? Én ugyanúgy az elején vettem a lapot amikor új volt a P35-és soha semmi bajom azóta sem..de mind1 majd meglátjuk ezek milyenek lesznek, ha olyan mint a mostani már bőven elégedett leszek
-
beteg
őstag
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nemtom' én asszem Soak szavaival élve "ASUS-perverz" vagyok Gigám volt,de valahogy sosem tudtam emgszokni, ASUS hülyeségeit meg már igen, és jobban kiigazodok rajtuk...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
tom_tol
addikt
megoldásként szoba jöhet mind a kettö mint ahogy én csinálom
-
Nem monitorozza a chipset feszt se, stb. Szvsz jó lenne, bár gyakorlati haszna ugyan nincs.
Egyébként meg bugos, mint a lófene. A legújabb most az, hogyha kiveszem a PCI-os hangkártyát, akkor nem hajlandó még postolni se a lap, szép sötét a képernyő, de ha visszateszem a karit, simán megy a lap. Ipari hulladék mind.[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
virkir
veterán
Nézz szét itt az aprón a 775-ős alaplaphirdetések igen nagy része Asus a többi márka csak mellékesen van ott Abitot például alig találni pedig mostanában ők sincsenek a helyzet magaslatán.
Azért az mond valamit, hogy akinek van az szabadulni akar tőle."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Rusher
őstag
Hát kb. ezt a kettőt nem mutatja igen.....azt nemtom mitől lehet.passz....és mivel nekem negatív tapasztalatom még nem volt csak pozitív így nincs okom azt mondani, hogy "hulladék"...
virkirItt nem arról van szó, hogy tökéletes.....minden cuccnak vannak hibái.....de azért ne mondjuk már azt, hogy sz@r...miből gondolod, hogy mindenki aki eladja "szabadulás" céljából teszi? Am meg lehet én fogtam ki a világ legjobb lapját, mert semmi baja nincs, tuningban igen jól megy stb...pöccre az elejétől, biosfrissítés után is soha nem volt az, hogy nem azt csinálja amit én akarok...ellenben 1-2 ismerősnél megfordult Abit lap....na hát attól szabadultak is gyorsan...valszeg azért nem látsz, mert senki nem vesz olyat ergo nem is lehet belőle eladni....
beteg ez így van...amióta az eszedet tudod Asus lapod van...úgyhogy nem szídd ezt a tetü céget...
-
keIdor
titán
Asus-al csak egy gond van, mégpedig, hogy túl sok lapjuk van egy chipset alá. Így kevésbé tudnak hozzá jó biosokat írni. A P35-ből és P45-ből most is lesz/van 10 lapjuk, amiből 4-5 sztem fölösleges. Kéne egy belépő: P5Q, kéne egy közepes: P5Q-E, kéne egy felső: P5Q Deluxe és kéne egy csúcs: Maximus II. Ennyi...
A Combo lapnak, a Pro-nak (-E mellett) és a 4 lanos, agyonzúfolt Premium tökre nem kéne...
Ez mellesleg Gigára is vonatkozik...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest