Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kopidoo

    senior tag

    válasz modflow #1787 üzenetére

    A control paneles hangerőt szerintem a tuner progija állítja csak lehet, hogy valamiért a Xonar master hangerő-kijelzője nem frissít rá. A Xonar bemeneti-kimeneti jele maradjon 76%. Próbáld ki hogy megnyitod a windowsos hangszórók-tulajdonságok-jelszintek opciót és elkezded mozgatni a csúszkát. Ha minden f@sza, akkor a Xonar master gombja szépen forog vele együtt, ez oda-vissza működik. Ha a tuneren állítasz a hangerőn, akkor nézd meg hogy a windows jelszintet módosítja-e, vagy csak a bemeneti jelet. De ha nem zavar, akkor sz@rd le. :)

    A GX 2.0, ami Vista és Win7 alatt 2.5 (ha jól informálódtam), ez hozza elő az EAX-ot. Tehát ha ütős 3D hangzás kell a játékokban, akkor kapcsold be. Csak az EAX-ot emulálja, máshol nem avatkozik be.
    A Dolby cuccokat az Audio Center main fülén az SPDIF Out-nál tudod bekapcsolni: PCM vagy Dolby Digital Live. Ha az analog out-ot FP Headphone-ra teszed, akkor jön elő a Dolby Headphone opció.
    Hogy CMSS3D van-e azt nem tudom. Én QCD-t használok zenére és nekem szól az összes hangfal. Egy kicsit javíthat a helyzeten a 7.1 Virtual Speaker Shifter

Új hozzászólás Aktív témák