Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz Habugi #1130 üzenetére

    Nem ismerem a Daughter of Artemis végét, csak a nehézkes lépcsőfokokat, egyelőre csak három állaton vagyok túl, majd jönnek szépen egymás után ahogyan fejlődöm, de ezek szerint a végén lesz lehetőség amazon ally „létrehozására” egy döntés jóvoltából.

     

    Még mindig nem nagyon látom tisztán az orichalcumos kereskedés létjogosultságát a következők miatt.

     

    Az Originshez képest bár jóval megnehezítették a legendary itemekhez való hozzájutás lehetőségét, viszont az Odysseyben cultist tagok és a mercenaryk jóvoltából azért potyognak rendesen.

     

    De ha még az adott legendary item nem is vág a profilunkba, pl. assassinkodás mellett jobbára warrior itemek esnek, még úgy sem látom annyira, hogy ezek a tárgyak annyival többet adnának, mint egy rare item.

    Az Originsben tényleg semmi értelme nem volt a legendás tárgyaknak és itt is csak paraszthajszállal lehet velük jobban gyakni és ugye még nem beszéltünk az engravingsról, amivel szintén jól kompenzálhatóak a lilák.

     

    Más.

     

    A besorozott hadnagyok szintjének van jelentősége a call to arms skillnél? Nem használtam még ezt a skillt, igazából azt sem tudom, hogy mennyire jó, csak annyit olvastam róla, hogy a hadnagyok közül random egy érkezikés most jön a kérdőjel, ők csak elterelik a figyelmét az ellenségnek, vagy vmilyen mértékben támadják is? Mert az általam besorozott, igen brutális tulajdonsággal bíró, mondjuk 45-ös szintű mercenary megjön egy harmincas szintű leader házához, mert oda hívtam, akkor ott mi történik? Lever egy-kettőt és elmegy, vagy ha megtámadják ott többen, akkor azokat szétszedi azonnal?

     

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák