Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Tegnap megvolt az első negatív meglepetés a játékban. Azt kell tudni hozzá, hogy nem nagyon szeretem - Originsban sem- a hajós témát, ezért nem is nagyon upgradeltem eddig, úgy voltam vele, hogy majd később. Ezért kerültem is az ilyen küldetéseket, mondom majd a végére hagyom és fel is szaporodott a nyersanyagok mennyisége. Persze volt egy küldetés ami miatt kapott a hajó 2-3 fejlesztést, mert különben folyamatosan hullámsírba kerültem. Már akkor feltűnt, hogy nem is kerül olyan sokba egy fejlesztés, persze tisztában voltam azzal, hogy később tuti több cucc kell hozzá.

     

    Aztán tegnap ért a meglepetés, egyszer csak azt láttam, hogy eltűnt az 50 óra játék alatt eddig összejött fa fele. Mondom ezt most így hogy? Eszembe nem jutott mi történhetett, amíg a neten nem jött velem szemben egy posztban, egy legendás tárgy fejlesztése nem kevés nyersanyagot emészt fel.

     

    Mondom elmentek a búsba, egy hajó fejlesztése töredéke egy íjjénak??? Most kezdhetek hajókázni, hogy legyen több fa, amit a legyakott hajókról szedek össze?  Először éreztem a sok küldetés után, hogy ennek farmolás szaga van, de nem kicsi.

     

    Aztán az is felmerült bennem, amit már vhol láttam szintén a neten, lehet nem is érdemes legendást fejleszteni, mert brutálisabb jellemzőkkel ellátott epic cuccokat lehet upgradelni, mint amit a legendások adnak. Igaz az engravingbe még nem ástam bele magam, mert nem tudom mik adnak igazán brutális statokat, mert, ha vki vegyesben játszik, ergo assassinkodik, hunterkedik, warriorkodik, akkor nem árt több fegyvert is tartani ilyen célra.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák