- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel1981
veterán
válasz Vitiris #3031 üzenetére
Nincs, alapon megy, és nagyon jó a hűtése, nem szokott feljebb menni 45-50 foknál.
Nem lehet vele gond, mert mindig a telepítés legeslegvégén van valami baja pár fájllal - ezt bizonyítandó, tegnap este leszedtem és felraktam a Skyforge-ot, hibátlanul ment minden!Az AW letöltött fájljaival van valami gondja - csakhogy 3x szedtem le bakker!
Igen, megpróbálom, amit javasoltál, egyébként is erre gondoltam!
Az tényleg beb*szna, ha emiatt újra kéne húznom a rendszert!!! -
Angel1981
veterán
válasz Vitiris #3031 üzenetére
Megpróbáltam - VOLNA!
A hibaüzenet kiírásakor azonnal kiüríti a mappát, nem vár arra, hogy leokézzam, így nem tudok semmit sem átmásolni sehová - megőrülök!Most tényleg újra kell húznom az egész gépet?!?!??!?!
Mi lesz, ha legközelebb is ezt csinálja egy updatenál??? 2 hetente újrahúzás??? ÁÁÁ!!!Jó, feladom, az EA annyira azért nem érdekel, LoW pakk ide vagy oda - nincs más lehetőség, mint bízni abban, hogy az OB új telepítőt kap, új letöltendő fájlokkal, és azt rendben felrakja - a Skyforge rá a példa, hogy nincs alapvető összeférhetetlenség a gép és a MyCom launchere között, """csak""" magával a letöltött AW fájlokkal (1 db fájllal???) van baja.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v7 , i7 9700E , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- nJoy Code 2000 (UPLI-LI200CO-AZ01B)
- Intel DZ77BH-55K + Intel Core I7 2600K + I.o Shield félkonfiguráció eladó /Garancia/
- Lonpoo LP-42X Aktív Hangfal BT
- Dell G15 5510 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB DDR4, 512GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest