- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz bandi0000 #26161 üzenetére
Na szóval kezdhetném a mantrát megint, hogy nem olvastad el a szabályokat, mérgesek vagyunk amikor nem veszitek a fáradtságot, hihetetlen, etc... de fáradt vagyok hozzá. Inkább kerestem neked egy tűrhető forrás képet.
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
- egy próba tőlem Hitmanre.
és egy szembogárral:
Na, majd jön valami hozzáértőbb is
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
ehen, lehet hogy kár volt nagyobbra húznom a szemét, így picit "ázsiai" lett. Viszont látom hogy a tied nem dől hátrafelé
(majd egyszer belejövök ebbe, mint kiskutya az ugatásba...).
Én is nagyobbra vettem a szemét, csak nem méretarányosan. - Tamoo
[ Módosította: Tamoo ]
-
MODERÁTOR
nem erőltetném a teljes alakost ha nem muszáj, ráadásul tök úgy néz ki, mintha le lenne csapva a lábfeje, és csak lábszárból állna a kiscsaj
Mondjuk szerencsés hogy manga karakter, és nem túl részletgazdag az arca, így kicsiben is tűrhető.marcusa: jobbról a másodikat úgy értettem, hogy a kisképet ne számold bele.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Giot: az unnoficial topikban direkt kértelek, hogy keress másik forrást, mert a 3D render nem megfelelő. Ilyet, vagy ehhez hasonlót kaparj össze, olyat ami tetszik.
Danny750: megmondanád engedély nélkül mit csinálsz itt? nem mellesleg, azt ugye te sem gondoltad komolyan, hogy mi állunk neki Googlezni a megfelelő Henry arsenal mezes kép után...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
ne felejtsd el nekem is megosztani a tudást Ndruu, mert már igértél erről egy rövid írást, csak gondolom volt dolgod dögivel... Én is szívok az életlenedéssel, hiába élesítek. Koxx ugyan azt mondta, hogy ő még a GIF-be is belenyúl, lehet hogy mi ezt hagyjuk ki.
-
MODERÁTOR
Szerintem a jobb oldali jobb, ráadásul azon már jobban látszik a sebhely is.
(#26438) koxx: nekem nem jön be. Pont olyan, mintha fénykép lett volna a forrás, amiket pont azért nem engedünk át, mert nem illik az oldal profiljába. Kéne egy másik forrás.
-
MODERÁTOR
válasz freemanone #26509 üzenetére
Erről lehetne, de ezen lenne még mit alakítani. Van esetleg jobb forrásod (nagyobb felbontás?).
-
MODERÁTOR
válasz freemanone #26512 üzenetére
Lehet a képből valami, de azt írtam, hogy dolgozni kell vele - szóval ha te akarod megcsinálni irány az unnofficial szerkesztő, ha nem akkor meg linkelj be egy forrásképet, és valamelyik arcképgyáros nekiesik majd.
-
MODERÁTOR
válasz #57018880 #26532 üzenetére
Megkapod:
A moderátorok döntése és felelőssége, hogy milyen minőségű avatarokat - és azokat mekkora méretben engedik át, nem a useré.
65x65 és 25x25 a maximális mérete egy avatarnak, annál nagyobbat a rendszer sem enged beállítani, de ezt a méretet szinte soha nem használjuk ki, csak indokolt esetben.
Nem is értem a problémázást, főleg hogy a kisképpel nem is találkozol, csak a fórumlista nézetben.
Magyarul: 22 pixelnél nem lesz magasabb a kiskép, pont.
-
MODERÁTOR
válasz #57018880 #26538 üzenetére
Ugyan Tamoo már megválaszolta, de most sikerült ledobnia az agyamnak az ékszíjat, szóval akkor csak a te kedvedért:
Arcképigénylés szabályai itt elérhetők.Idézem az "II. Arcképszerkesztés" pont, harmadik bekezdését:
- "formátum: gif, ajánlott méret: 40*50 px (16*20 px a kicsi), de 65*65 (25*25) a maximum!""Nem vitatkozok senkivel, akkor sem ha igazam van." - nem, nincs igazad. De azért vitatkozol, mert még most is termeled a hozzászólásokat ott, ahol marhára nem kellene - mert ez a topic nem erről szól.
"...Azért elvártam volna, hogy "Bocs, néhol télleg kicsit ködös a szabályzat, majd frissitjük". A lekezelő stílusú válaszok helyett akár."
Azért elvártam, hogy az itt puszira dolgozó moderátorok és arcképgyárosok nem lennének kioktatva, valamint egy icipici respektet mutatnál a munkájuk iránt.
Részemről téma lezárva, nyomjuk a pecsétet, tegyük az arcképet és lapozzunk.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz HarryPotter #26578 üzenetére
4 kép van az általad linkelt oldalon. Melyik?
-
MODERÁTOR
válasz maggi1886076 #26589 üzenetére
Fényképből nincs avatar maggi.... Kibercica nem oktatott ki ezügyben?
TIR!Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
MODERÁTOR
válasz Arcanis #26628 üzenetére
Hát ez még nagyon messze áll a többi verdás autó stílusától. - ráadásul nem tetszenek az arányai, a kerekek hatalmasak, plusz a "szája" jóformán nem létezik.
Ugye a General Lee az egyetlen, ami nem a rajzfilm valódi szereplője, de ott legalább a perspektíva más, ráadásul egy jóval egyszerűbb formavilág, könnyen felismerhető, de mégis rajzfilmszerű marad --> elhiszem, hogy akár Verda szereplő is lehetne.
Itt most annyit látok, hogy Arcanis nagyon szépen átrajzolt egy 156-ost, biggyesztett rá két szemet, meg egy jelzés értékű szájat.
Nálam ez nem megy át így, sajnálom, valamit módosítani kell rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest