- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic V2 fél év után
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
-
Mobilarena
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-mugen-
tag
válasz Parson #113140 üzenetére
Nekem is csak akkor van értelme, ha kárt nem csinál és észrevehetően nem rontja a látványt.
Komolyan legjobb ha kibontáskor leszedi az ember azt a réteget, akkor biztos,hogy semmivel nem sérted meg....közvetlenül ez után 100-as csiszolópapírral finoman áttörölni a karcok elkerülésének érdekében
Nem is értem minek rakják rá...tükröződni tükröződik és még problémás is.Te is elgondolkodtál rajta ?
Én is annak a fajtának örülnék ami csak úgy felcuppan,de nem tudom melyik az ami jó, mert a azt a csodás réteget nem szeretném kikezdeni.
A vastagság szerintem a legtöbbnél nem lenne gond,ha rendesen oda tapad és vékonyabb mint az a fekete gumi körbe, mert a súrlódás miatti kopás akkor kizárva illetve a billentyűzet se nyomja a kijelzőz, a kérdés, hogy ha nem elég vékony "megnyomja-e" a kijelzőt a billentyűzetetÉn éveket nem várok el, ha olcsó, nyilván drágán csak 1x szeretném megvenni.
Remélem páran azért leírják a tapasztalataikat erről."nankurunaisa"
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Hibátlan Apple MacBook Pro 14" 16/500 M1 Pro Gyári Garis!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest