Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Norbi887

    aktív tag

    Sziasztok,
    Egy eddig általam nem észrevett, számomra érdekes dologra szeretnék információt kapni az M1 Chipes MacBook Air-emmel kapcsolatban.
    Adott a két Thunderbolt/USB-C Port ugyebár a notebookon, bal oldalt.
    Ha a töltőkábelt a bal oldali legfelső portba dugom, kikapcsoláskor leáll a gép teljesen, és egészen addig nem kapcsol vissza, ameddig meg nem nyomok rajta egy gombot, avagy fel nem nyitom.

    Viszont!
    Ha a bal oldalt lévő második (alsó) USB-C portba dugom a töltőkbelt, és úgy kapcsolom ki a gépet, akkor kikapcsolást követően a gép visszakapcsol, kvázi mintha csak restartolnám az eszközt teljes leállítás helyett.

    Találkozott más esetleg hasonlóval, van esetlegesen különbség a két port viselkedése/működése között? :U Előfordulhat, hogy ez nem bug, hanem feature?
    Eddig a nagyjból 1 bő éves használat óta most vettem ezt először észre különben, hogy ez a gépen így megy, eddig nem tűnt fel.

    // Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods 3rd gen. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //

Új hozzászólás Aktív témák