- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
-
Mobilarena
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Szia Bondi,tildy
Megoldodot,felhivtam a magyar 90-es szamo 125+trefaert. Nem szivesen mondok ilyet,de cslillagos otos a magyar R usznek, ,kb 2 perc alatt mevoldodott. Kuldenek egy uj booking refet max 2 oran belul,amit az onlinecheckinnel hasznalva megtudom ujbol adni az uj utlevelszamot.
Remelem,meg is jon idoben.
Udv
Balinov6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
oritomi
csendes tag
Mindenféleképpen csekkolj be online ha nem akarsz fizetni.Az új útlevelet meg megmutatod a reptéren.
Bár pozsonyban amilyen tetü alakok vannak lehet meg fogod szívni.Ha minden rendben van akkor is fél óráig szkenneli szemmel az útlevelet hogy minden rendben van-e.Az meg hogy a Budapest Airport szemétkedik az nem a ryanair hibája.Télen mindenféleképpen kevesebb gépet üzemeltet,most kapóra jött a tél,ryan kivár mit lép a B.A és ha tovább szívózik akkor koccol Hungaryból.
A probléma az,hogy a magyar 1ből meg akar gazdagodni,elkapta a gépszíj.10%emelt egyből.
Más reptéren is van emelés 3-5%de nem 10.
3 százalékot nem vesz észre az utas de azért 10 az már keményebb.
Be fogja szo**ni a B.A.
Főleg most tárgyalások vannak,hogy nyissák meg a T1-et.Na az lesz sz**pás a B.A-nak
A wizzair is átmegy aztán kenheti a hajára azt a pár társaságot ami majd használja a T2-őt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Új GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + G.Skill Ripjaws V 2x16GB DDR4 3200MHz
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1650 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer PC v7 , i7 9700E , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- nJoy Code 2000 (UPLI-LI200CO-AZ01B)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest