Hirdetés

  • Mindent megtudtunk az új Nokia 3210-ről

    ma Részletes képek, specifikációk és euróban megadott ár is van a legendás modell újraélesztett verziójához.

  • Lunar Lander Beyond teszt

    gp Nagyon sok évtizeddel az eredeti Lunar Lander megjelenése óta ismét ezen a címen jelent meg Atari logóval egy játék. Vajon mennyit javult a játékdesign a hetvenes évek óta?

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr. 444Hertz

    Arcképgyáros

    válasz w333 #72619 üzenetére

    Nem vagyok én Apple ellenző, de két ok miatt nem veszek iPhone-t.
    Az egyik, hogy utálom a dizájnvilágukat. A telefon kinézetétől kezdve az UI stb. elemekig, az Apple esztétikáját sose tudtam megérteni.
    Hasonlóképpen vagyok a Samsung és a Xiaomi telefonok többségével is, ez alól a Pocophone F1 sem kivétel (ha nem lenne piros, nem biztos, hogy szeretettel használtam volna), csak ez a készülék anno 80-ért megfelelő ajánlatot jelentett a kíváncsiságom kielégítésére, míg az Apple (alsó hangon) negyed milláért sajnos nem.
    A másik ok pedig a marketingstratégiájuk, amit nem akarom támogatni a készülékük megvételével, de ez egyéni szoc probléma :D
    Ha valaha lesz Apple cuccom (kicsi az esélye), az csakis iPad Pro lesz, amit rajzolásra és kottaolvasásra használnám.

    Jelenleg a Mi11Ultra és az S21Ultra tetszik nagyon, sajnos kinézetre is (miért pont a legdrágább készülékek... :D :W ), láthatáron belül vannak a Sony legújabb masinái is (igazából a szívem afelé húzza magát, de ennek az érzésnek adok még legalább 3 hónapot, hogy 100-szor is át tudjam gondolni ezt), más nem igazán ragadott meg most.
    Jack dugótól nem szívesen válnék meg, de ez még nem zár ki semmit.

    Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16

Új hozzászólás Aktív témák