Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • akooos

    veterán

    válasz Aryon87 #41734 üzenetére

    De nem érted még mindig. Utolsó kommentem hozzád. Szerintem elő is fizetek a premium szolgáltatásra, csak hogy tilthassalak.
    De, flamelsz, hiszen bármikor szóba kerül a samsung, akár s6,s7,s8, te megjelensz és elkezded fikázni(de, fikázod és nem csak megemlíted, hogy hibái vannak).

    Azt mondod, hogy téged a nyáladzás meg a hype idegesít. És akkor amit te csinálsz az mi? Nyáladzás és hype. Csak nem pozitív hanem negatív. Hiszen neked állandóan szidni kell azt a kurva samsungot. Hidd el, sokkal szarabb és idegesítőbb ezt a nyávogást olvasni, mint azt, amikor valaki szereti a telefonját, mert hibátlanul működik. Neked nem működtek hibátlanul a telefonjaid? Ez van, nem a samsung tehet róla. Ha esetleg a Dogeet vagy a Leagoot fikáznád 0-24, az is épp így idegesítené a legtöbb embert. Nem a samsungot védem, hanem unalmas már amit csinálsz. Tényleg a facebookos iSheepeknél is durvábban fanatikus vagy.

    Több fórumon olvastam már, hogy az életben nem vagy ilyen. Akkor itt miért viselkedsz úgy 30 évesen, mint egy 7 éves gyerek? Van sok olyan aki csak azért jár a ph-ra, mert itt éli ki magát. Mint a fotós topikban aki az összes képedre fikázni kezd, hogy nincs egyenes vonal rajta.

    Sokunk nevében kérem: felejtsd el a Samsungot, ha meglátsz egyet és felidegesít, hogy csak neked van HTC-d és mindenki másnak Samsungja akkor csinálj valamit. Írd le egy A4-es papírra, hogy "Többet nem veszek Samsungot" 100x. Vagy verd meg az asszonyt, a kutyát, biciklizz 10 km-t, gyújts rá egy doboz cigire, nyiss ki egy újabb doboz energiaitalt, bármi. De ne ide írkálj, hogy "hehehe #vaganyvagyokezertszidomasamsungothehehehehovisvagyok" és társai.

Új hozzászólás Aktív témák