Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tarat

    tag

    válasz Gyuc #45583 üzenetére

    Bejött a telefon, mert jó a felbontása és 4.5" méretben akkora mint egy 4.3"-os S2-es.
    Hátlap nagyon kicsit a bal aljánál recegős, de tokkal hordom, amit szintén küldte hozzá (szerencsére feketében).
    A 2 napos használat pont 100%-al több mint az S2-é volt illetve jelentősen gyorsabb.

    A gombok világítása csak egy vonal, de nem is nagyon nézem, hiszen rutinból nyomja az ember a vezérlő gombokat szinte oda sem nézve (aki már használt 1-2 éve okostelefont, az megszokja a gombok elhelyezkedését és rutinná válik).
    Egy ideig szenvedtem az autofényerővel (különböző programokkal, amik néha tényleg működtek, néha nem)..sötétben is 800 lux fényerőt mér és nagyobb fénynél 900-ra...max 1500-ra megy fel. Szerintem gravitybox-al be lehetne állítani, de most már inkább max fényerőn használom azt csókolom.

    Azt kell mondjam, hogy ár-érték arányban jó a telefon ....és ez a lényeg.
    Engem egyedül a GPS zavar egy kicsit (bár amit az UMI X1-ről olvastam, ahol szét kellett nyitni a telefont és buherálni az antennát, ahhoz képest ez megbízható), mert nem ehhez voltam hozzászokva (várni kelljen egy GPS fixálására, néha veszít a pontosságból), de ezzel is együtt lehet élni. A fényképeket photoshoppal ígyis-úgyis kezelni szoktam, ezért ez sem jelent problémát.
    Szerintem egy évig megmarad biztos.
    Néha úgy érzem, hogy másoknál is jelen vannak ezek a problémák (vagy ezeknek egy része) csak nehéz ezeket beismerni és jobb védeni a mundér becsületét....Ez szerintem egy vitaindító lesz :D

Új hozzászólás Aktív témák