Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bozek
nagyúr
válasz darvinya #143639 üzenetére
Biztos így csináltad meg a root-ot? Linkeld már légyszi. Én DooMLoRD megoldását találtam, aki a pref_event exploit-ot használta ki a kernelben. Nem az OTA frissítő alkalmazásban.
Az SMS támadási felület meg megint nem ez, a linkelt cikkben szó sem esik root-ról, csak egy man-in-the-middle támadásról.
-
Bozek
nagyúr
válasz WhiteWalker #143658 üzenetére
"a hivatalos frissítési forrás a play áruház"
Ott is van, csak a te telefonodra még nem elérhető. Ennyi. Szerinted az APKMirror honnan szedi ezeket? Pont a Play Áruházból.
-
Bozek
nagyúr
válasz MikeWazowski #143690 üzenetére
Én a SafeInCloud-ot használom, 2 hétig ki tudod próbálni a Pro funkciókat. Hogy melyik megy simán az ingyenesben, azt nem tudom, nekem a Pro verzió van meg, egyből megvehető az is.
Van hozzá Chrome beépülő Windows alá is, így tökéletesen működik ott is a bejelentkezés.
-
Bozek
nagyúr
válasz laleeee #143865 üzenetére
PowerAMP-ban hívást fogadni?
Egyébként kétféleképp tudom értelmezni a kérdésed:
1. Nem tudsz léptetni, és hívást fogadni. – Ez nekem működik alapból, nem állítottam semmit külön.
2. Tudsz léptetni, viszont a hívásfogadás nem megy. – Ezt meg sose próbáltam, mert mostanában ritkán hallgatok zenét, inkább podcast megy.Szóval kérném egyértelműen megfogalmazni a kérdést, akkor talán tud valaki segíteni.
-
Bozek
nagyúr
válasz Viktor0610 #143908 üzenetére
Ezt most nem értem? A Join nem csak nem fogadott hívásról értesít. Ugyanúgy átküldi az SMS-t és bármelyik alkalmazás értesítéseit, amelyiket kiválasztod. Én így küldöm át a céges telefonról a GMail és a Hangouts értesítéseit is a sajátomra. És persze sokszor a sajáton látom, hogy épp hívnak a cégesen, ezért még odaérek, hogy felvegyem. A sajátról meg PC-re az AquaMail, a Messenger és a SofaScore (bár erre most sajnos nincs szükség) értesítések mennek.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Viktor0610 #143911 üzenetére
Mondjuk az értesítéseken kívül még van pár jó funkciója, főleg, ha PC-t is használ az ember. A Chrome kiegészítő segítségével akár weboldal linkjét (akár direktbe megnyitva), képet, stb. át lehet küldeni az egyik eszközről a másikra. Simán keresek egy képet PC-n, majd beállítom háttérképnek a telefonon anélkül, hogy ez utóbbihoz hozzányúlnék.
-
Bozek
nagyúr
Többször felmerült már itt, hogy mivel lehet irányítani egy másik telefont. Akik ilyen alkalmazást keresnek, azoknak van egy jó hírem: már képes erre az AnyDesk.
Ma elindítottam, hogy megnézzek valamit a PC-n, erre felajánlotta, hogy van egy plugin, ha a telefont akarom irányítani. Telepítés után engedélyezni kell a Kisegítő lehetőségek közt (de úgyis jelzi ezt az AnyDesk), és utána működik is. PC-ről irányítottam egy Xperia 5-öt minden gond nélkül. Továbbá az Xperia 5-ről egy Xperia Z5 Compact-ot is, valamint fordítva is kipróbáltam, és úgy is ment.
-
Bozek
nagyúr
válasz Somatom #143991 üzenetére
Internet, semmi más. Olyan, mint a TeamViewer. Annyi a különbség, hogy ebben tudsz aliast adni az eszköznek (ingyenesben ez később nem változtatható), ami alapján könnyebben megjegyzed.
Ja és meg kell nyitni a telefonon, hogy elérd, valamint el is kell fogadni a csatlakozást. Persze beállítható, hogy a megadott jelszó ismeretében ne kelljen engedély minden alkalommal, valamint az is, hogy az AnyDesk-nek ne kelljen az előtérben lennie. Ez utóbbi esetben akkor is csatlakozhatsz, ha le van zárva a billentyűzet.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz forintuser #144035 üzenetére
Hol volt leírva, hogy az a Képdia Google Photos-ból dolgozik? Tehát van, csak neked nem arra van szükséged, amit kérdeztél.
-
Bozek
nagyúr
Egy érdekes hibára lettem figyelmes a Facebook alkalmazásnál. Ha egy ismerőst törlök telefonon, akkor azt csinálja, mintha bejelöltem volna újra. Fura volt, hogy a törölt ismerős másnap visszaigazolt... Persze a jelölést nem tudom törölni utána, mert hibára fut. Végül böngészőből (PC-n) csináltam meg, úgy már megoldódott.
Tudom, minek használok FB-t.
-
Bozek
nagyúr
válasz zeon.hu #144089 üzenetére
Ezt most nem értem? Azokat is átviszi, mivel csak értesítést küld át. Hogy próbálod állítani?
Settings - Notification - Notification Apps-nál jelöld ki a Messenger-t. A Notification Devices-nél meg az legyen kipipálva, amelyikre át akarod küldeni.
Mondjuk azért az nem épp logikus, hogy az SMS-eknél és a hívásoknál azt kell kiválasztani, melyikre ne küldje át, itt meg az ellenkezőjét.
-
Bozek
nagyúr
válasz Fall-N #144115 üzenetére
Aha, a hivatalos alkalmazás is azért dob FC-t, mert rontottak a sávszélességen... PC-n a Kodi addon simán működik, bármilyen felbontást is választok, csak Android alatt dob ki. Szóval nem, nem ez a probléma.
Amúgy meg nem rontottak a minőségen, csak alapból gyengébb felbontásban indul el. Netflix-et nem ismerem, de YT-nál simán át tudod kapcsolni akár 4K-ra is.
-
Bozek
nagyúr
válasz zeon.hu #144116 üzenetére
És honnan is szedné a képet? Az eredeti Messenger értesítésben sincs kép.
A Join-ban meg nem is fog megjelenni az értesítés, mert minek. Nem az alkalmazást fogod nézegetni, így ott felesleges is. Ha visszamenőlegesen akarsz értesítéseket nézegetni, arra meg ott az Értesítési napló.
-
Bozek
nagyúr
válasz fecus #144254 üzenetére
"pl. az Aptoide-ban frissebb az AdGuard, mint a telefonomon? A Play nem jelez frissítést"
Biztos, hogy ugyanaz az AdGuard? Play-en csak a Samsung böngészős van fenn, Aptoide-on mindkettő. Az AdGuard Content Blocker (ami a Play-en is fent van) mindkét helyen a 2.6.1-es verziónál jár. A rendes AdGuard (ami nincs fent Play-en) meg 3.3.3-nál van valójában a hivatalos oldalon. Az Aptoide-on ebből a 3.2.135 van (bár csak a webes felületet néztem), ami 2019. augusztus 20-án jelent meg.
A Bitwarden meg mindkettő helyen 2.3.1, tehát ott nincs különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Én arra reagáltam, hogy a két verziószám nem ugyanaz. Mivel AdGuard-ként hivatkozott rá, ezért kérdeztem, hogy biztos-e abban, hogy ugyanaz az alkalmazás. Ugyanis ilyen nevű app nincs fenn a Play-ben, az az AdGuard Content Blocker, ezért is találhatott más-más verziószámot (ha az Aptoide-on az AdGuard-ot nézte és nem az említettet). Mindkettőnek ugyanaz amúgy a fejlesztője, csak a sima AdGuard-ot kitiltották a Play-ből.
-
Bozek
nagyúr
válasz zsoltzsolt #144351 üzenetére
Lehet, hogy egyszerűbb lenne megkérdezni itt, mivel ahogy látom, ez a kép a Nokia 8 Sirocco tesztjéből van.
Mondjuk elsőre azt hittem, hogy Sony, de aztán megláttam az edge kijelzőt.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
Van remény, bár ki tudja, mikor kapunk Android 11-et. A leírás szerint nem csak a hívást veheti majd fel az alapértelmezett tárcsázó, hanem abba audiót is bejátszhat. Ez például üzenetrögzítőnek jó, régen volt a Sonykban ilyen lehetőség.
-
Bozek
nagyúr
válasz balazs1956 #144433 üzenetére
Android 8-nál? Mondjuk sehogy. Olyan van, amelyik böngészőben működik, de ahhoz, hogy alkalmazáson belül is be tudd rakni a jelszót, már 9-es Android kell.
Bár ahogy írták, a Samsung Pass-ra ránézhetsz, azt nem ismerem. A honlapon viszont "kompatibilis alkalmazások"-at emlegetnek, szóval nekem úgy tűnik, nem megy mindegyikkel.
-
Bozek
nagyúr
válasz szimi57 #144460 üzenetére
Ez warez, a MiXplorer Silver mindig is fizetős volt.
A MiXplorer Classic érhető el hivatalosan ingyen, itt a Release fülre kattintva. A különbség amúgy csak annyi, hogy a kiegészítők (amik amúgy is ingyen elérhetők a Play Áruházban) be vannak építve a Silver-be, és ezzel a fejlesztőt is támogatod.
-
Bozek
nagyúr
válasz darvinya #144483 üzenetére
Jó, akkor nézd is meg ezeket egy kicsit tüzetesebben. A MiX Silver-ben benne van az Image, a Tagger, az SMB 2.0/2.1 és az Archive. Csak a PDF, a Metadata és a Codecs az, amit külön le kell esetleg tölteni, ha szükséged van rá. Nekem ezek közül csak a Codecs, ami fel van telepítve.
-
Bozek
nagyúr
Esetleg próbáld ki a Synchronize Ultimate-et. Ugyan én nem próbáltam még, de ugyanaz a fejlesztője, mint a Servers Ultimate-nek, úgyhogy nem lehet rossz.
-
Bozek
nagyúr
válasz Somatom #144502 üzenetére
Én is felraktam, de valahogy az SMB-t nem tudom beállítani... Pedig a MiX simán csatlakozik a gépre és meg is találja a PC-t, ha rákerestetek, a Synchronize Ultimate meg üres listát dob. Kézzel is próbáltam beállítani, akkor meg sok-sok gondolkozás után kiírta, hogy nem jó a felhasználónév vagy a jelszó. Persze jól írtam be. Na mindegy, majd még próbálkozok vele.
-
Bozek
nagyúr
válasz darvinya #144512 üzenetére
A MiX-ben nem találtad? Jobb fent 3 pötty - Szerverek - Start FTP Szerver. Ha a ceruzára nyomsz a végén, akkor be tudsz állítani jelszót is neki.
Távoli eléréshez router IP? Minek, ha mobilneten van a telefon? Vagy úgy érted, hogy az otthoni gépet érd el távolról telefonról? Ahhoz se feltétlenül, én DynDNS-t használok, a routeren meg be van állítva egy VPN. Szóval ha arra csatlakozok, akkor az összes hálózati erőforrást elérem akár távolról is.
-
Bozek
nagyúr
válasz -szabi- #144607 üzenetére
Ugyanaz, csak a fizetősnél nem egyesével kell felrakni az összes plugint. Kb. ennyi a különbség, mert azok amúgy ingyenesek (már). Én azért vettem meg, mert van annyira jó alkalmazás, hogy támogassam a fejlesztőt, még akkor is, ha amúgy ingyen is megoldható lenne.
Az már csak egy plusz löket volt, hogy tudom, mi munka van egy alkalmazás megírásában, bár én csak hobbiprojekteket csinálok, meg néha PC-re a munkámat (és egyes kollégáim munkáját) megkönnyítő alkalmazásokat.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz lipothp #145002 üzenetére
Szerintem a legegyszerűbb, hogy az említett programok mellé csinálsz otthonra VPN-t. Ha tudja a szolgáltatói eszköz vagy a router, akkor azzal, ha nem, akkor meg elvileg Windows-ban is megoldható. Arra csatlakozva olyan, mintha otthon lennél, így bárhonnan elérheted a hálózaton lévő gépeket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest