Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- 1 mm-es kávákkal könnyű nagyot alkotni
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
Semmit nem bizgeréltem a rendszeren (S905D CE 9.2.0), de tegnap egy istenért sem engedett be ssh-n. Mondjuk eddig is csak Mobával, putty meg WinSCP nem játszott, de nem érdekelt.
Már a múlt héten el kezdte játszani a TvHeadEnd, hogy nem adott fel EPG-t, majd elfelejtette a TV adók nevét is.
Szóval az lenne a kérdésem, lehet, az hogy az SD kavar, már nem fiatal? A rendszer amúgy fut, de ez így nem faja. (Na a droidot nem is próbáltam, estére ránézek.) -
ttt
senior tag
válasz kenand #67071 üzenetére
Ok, rákeresek. Csak éppen egyik nap müx , másnap meg már nem, minden változtatás nélkül. (A frissítéseket kézzel szoktam, mert volt már korábban is, hogy oltári torkosborz effektbe kerültem egy látszólag a semmi köze hozzá frissítés után. Azért majd azt is átnézem nem-e csúszott ki a kezem közül valahol a gyeplő )
-
ttt
senior tag
Az ssh nem jó. Érdekesség képen elvileg nekem nem kellett volna, hogy frissítsen a rendszer; kézire volt rakva. Úgy néz ki mégis csak frissített és nekem előjött, hogy elhajtott az ssh.
Tegnap egy másik sd-re felraktam a tiszta 9.2.1-t a jelenség ugyan az.
Kenand javaslatára rákerestem itt a fórumon és megtaláltam, hogy a .cache-ben nem csinál ssh könytárat, így nem tud létrehozni kulcsokat.
Ok. Viszont nálam a tiszta telepítésnél is ott figyeltek az ssh kulcsok, ahol kell lenniük , de még is elhajtott.
Most csináltam egy tiszta 9.2.0-ás telepítést, úgy egy óra múlva tudom tesztelni is, majd megírom mi lett.
Amúgy a TvHeadEnd-nél kidaszta az epg-t, ill. úgy nézett ki, onnan indult a történet, de mivel droidon ment, így elvileg nem a szolgáltató a ludas. -
ttt
senior tag
Na belaktam a [KI Pro (s905D)] a visszarakott 9.2.0-t minden megjavult. Van ssh és a TVHE is felnyalja az epg-t. Még ránézek a Entware is, mert az ezen sem ment - tudtam élni nélküle.
Uh úgy néz ki egyelőre vékony jég a 9.2.1 bizonyos vasakon, de lesz az majd jobb Szurkolunk a fejlesztőknek -
ttt
senior tag
válasz junkpod #67207 üzenetére
Nem szoktam belemenni ilyen "nekem hosszabb, neked rövidebb" dolgokba, de néha ki kellene mászni a barlangból.
Nem véletlenül írtam le CoF-nak, amit: ergo igen is szívtam most az utolsó relaisen a Mecool KI Pro-n, visszarakva a korábbit minden faxa.
Tudomásul kéne venni, hogy kismillió fajta és összerakású box van és az, hogy a családodban minden fasza, attól még máshol mások a körülmények ÉS abból tanulhat bárki is, ha le van írva, hogy lehetnek problémák.
Még mielőtt flame cunamiba mennék, egy jó tanács: a tapasztalat lehet a sajátod, de ha meg is osztod, attól nem hüLYe leszel -
ttt
senior tag
válasz junkpod #67227 üzenetére
Látom még mindig nem vágod: egyszerűen; ha leírod , hogy működik vagy nem, azt is mellé teszed min is. Ergo típus, proci, stb.
De lehet, hogy én gondoltam azt rosszul, hogy a 70 ezer hozzászólásból bárki-akárki azonnal nem vágja le, hogy nálad a kismillió boxból melyikek üzemelnek.És igen vagy hardver vagy szoftver hiba; hát pont ezért lenne jó, ha nem csak a levegőbe puffogtatnál, ellenben odaírnád, hogy tenálad mi is üzemel jól.
Az, hogy user error meg nem kellene bajnak lenni sztem, pont ezért van ez a fórum, hogy segítsünk, nem leordítva egy "kezdő" haját, még akkor se, ha nem azzal kezdte, hogy végig olvassa az összefoglalót. Mert igen, van olyan, akinek akkor is marad kérdése, ha tizenötször át is olvasta. Ha zavar átléped
-
ttt
senior tag
Nekem van két Samu fullHD monitorom pár évesek, amik tuneres TV-k is. Irodára, TVre, néha játszani.
Mikor megvettem nem is figyeltem, hogy raktak rájuk scartot is bár még nem használtam ki, de van itt a szekrény mélyén még egy régi VHS videjó magnyó, lehet egyszer benosztalgiázom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
- Topton N100 (4mag,4szál) 1xDDR4, 1xNVME, 2x2.5Gbit LAN, SATA PORT HIBÁS GÉP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest