Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FNZ
őstag
sziasztok!
úgy látom ez a topik jobban pörög, mint a másik, ezért ide is leírom:
tv boxot vennék, aminek a fő szempontja, hogy tv-ből (dvb-c) előre beállítva felvegyen meséket valamint nas-ról filmet játszon le.
ezeket néztem első körben, mivel S905D hajtja (összefoglaló alapján). van valakinek tapasztalata róluk?
Mecool KII Pro
Geniatech ATV1965
Freesat GTT DVB-T/T2 tud C-t is[ Szerkesztve ]
-
FNZ
őstag
igen ezt a mecool KI pro-t is nézegettem és ez jó is lenne, de sajnos eu raktárakban nem találtam, csájnából meg lehet hogy a kedves vámosok lekapcsolnák a csomagot egy kis alamizsnáért (vám+áfa).
viszont találtam -89%-os akcióban 283.000 ft helyett csak 28.800 KI pro valamint 460.000 ft helyett csak 49.000 KI pro. hülyének nézik az embert.
erre egyébként jó a CoreELEC vagy a LibreELEC?
[ Szerkesztve ]
-
FNZ
őstag
sziasztok!
megjött a mecool ki pro masina. egyelőre android (7.1.2) alatt tesztelgetem.
dvb-c csatornákat befogja (nekem ez volt az egyik fő szempont)
automatikusan megtalálja a sok csatornát, de persze egymás után vannak pl. m1, m1 hd, m2, m2 hd, duna, duna hd, stb.
arra még nem jöttem rá, hogyha kitörlöm a nem hd csatornákat, akkor hogy lehet a csatornaszámokat átrendezni, hogy a megmaradó 2,4,6-ból 1,2,3 csatornaszám legyen. van egy move funkció, de ha rányomok nem történik semmi.a másik dolog, hogy (természetesen beregisztráltam egy emil címmel) play áruháznál a saját programokat elindítva csak keresi a frissítést, de 15 perc múlva is csak keres, vagyis nem tudom az appokat frissíteni és nem is adja fel őket.
android frissítést sem talál. próbáltam kábeles éa wifi-s nettel is, de ugyan az.ha nem fog menni a dolog, akkor egy CE-vel is megpróbálkozok a leírások alapján.
-
FNZ
őstag
válasz DoItYourself #46120 üzenetére
CE-t felmásoltam a leírtak alapján egy 16 gb-os sd kártyára. nyomom a reset gombot, áramot adok, de csak a mecool felirat van és nem történik semmi.
akkor nincs bekötve a reset gomb?
próbáljam meg ezt? -
FNZ
őstag
így sem boot-ol az sd kártyáról újraindul de semmi.
esetleg próbáljam meg pendrive-ről?[ Szerkesztve ]
-
FNZ
őstag
CE alatt lehet TV adást nézni? nem találom benne.
-
FNZ
őstag
megküzdöttem vele, mert nem teljesen jó a leírás ki pro-hoz (1-2 dolog egy kicsit másképpen van az új szoftver verzió miatt is).
most már csak az a bajom, hogy többször kell újraindítani / ki-be kapcsolni a masinát, mert nem ismeri fel a tv adaptert és addig nem lehet tv-t nézni vele (webes felületén sem látni adaptert, ezért szívtam sokat, hogy lássa és be tudjam konfigolni)
8.95.4.3-at futtatok[ Szerkesztve ]
-
FNZ
őstag
Sziasztok!
Kb. fél éve nem követem a topikot (van is 8000 olvasatlan hozzászólás), mert szerencsére nem volt rá szükségem, viszont most segítséget kérnék:
van egy mecool K1 pro készülékem és CoreELEC-S905.arm-8.95.4.3.img.gz van rajta (nem frissítettem, amikor kiírta, hogy van frissítés). tudom nem mai verzió.Asszony kipróbálná a netflix-et 1 hónapra. Kell nekem ehhez frissítenem a rendszeremet és bonyolult a netflix telepítése?
a készülék menüjeiben nézegettem a telepíthető alkalmazásokat, de nem találtam netflix-et.
esetleg hbo go is telepíthető lenne?Láttam, hogy ilyen új verziók vannak már: CoreELEC 9.2.6 illetve CoreELEC 19.0-Matrix.
telepítsem majd valamelyiket, jobb lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- Eladó pcm
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest