Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mexel

veterán

válasz Csicsóka #65722 üzenetére

Igen, egyszerűbb lenne, én azt is akartam. Tökéletesen működő remote.conf-om van a távhoz.
    Bekapcsol vele a box, minden működik.
    Illetve működött addig, amíg a tanixon meg nem nyomtam egy gombot.
    Onnantól csak a tanix működik a CE-ben. Bekapcsolni viszont a gyárival lehet ha ott a remote.conf.

Ha tudnám hogyan kell visszaállni a tanixról, akkor jó lenne, de akárhogy kutatok nem látom.

A másik: elvileg ha törlöm a remote.conf-ot a flash-ről, akkor már kellene mennie a meson.ir-nek. De az sem megy. Pedig jó fájlokat rakok be, más boxon hibátlan ezzela távval úgy. Plsuz a wakeup kódot beírtam a config.ini-be a gyökérben, de arra sem csinál semmit.
    Csak a tanix táv amit imád, az mindig működik. :W

Kb fél napom erre megy el hogy a redvástetves távot beidomítsam, mert szerintem túl van lihegve megint a rendszer.

( azt sem értem a "gyári" dualnál miért indítja 2x el a CE logót, egyszer a box logóját és ez miért tart kb 1 percig? lassú pendrive-ról hamarabb bootol mint a "gyári" dualjukról ami emmc-ről megy)

Az ext4 verzió pár mp alatt működik, de a tulaj azért kért 128gb-os boxot mert csak ez lesz neki a tárhely, ennyi elég lesz, az ext4 meg lefelezi, igaz lehet negyedelni is

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák