Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Nine Sols teszt

    gp A horrorjátékairól elhíresült Red Candle Games műfajt váltott, és ezúttal egy Sekirót idéző akciójátékkal tért vissza.

  • RISC-V alaplap a Framework Laptop 13 notebookhoz

    ph A szabadon szerelhető, bővíthető noteszgépbe a DeepComputing jóvoltából kerülhet a nyílt platform.

Új hozzászólás Aktív témák

  • herrká

    senior tag

    válasz Beni2360 #97779 üzenetére

    Köszi!
    zsiga68, én sem. A beállításokban nézelődtem, hátha rájövök a megoldásra. De a távirányító kb minden 4-ik, 5-ik gombnyomására reagál a készülék, max azt is a boxtól egy méterről. Így virtuóz módra püföltem a gombokat. Le, fel, jobbra, balra, OK. És ennek variációi. Az rémlik, hogy a kapcsolatok ablakban talán éppen a le gombot nyomogattam, aztán a balrát és okét.De gyorsan, össze vissza. Aztán hirtelen üres lett az ablak... A hálózat alatt is a frissítés jelent meg. Így történt.
    Én nem tettem bele semmit! Ahhoz hozzá sem mernék fogni, mert nem értek hozzá! Egy kollégától kaptam ezt a boxot működésképtelen állapotban. Jó pár hónapja rgy itteni fórumtárs telepítette újra és tette működővé. De még csak vagy két hete vettük használatba projektorral. Ma félig meddig sikerült a plex telepítése a rv-kre. Ennek sikerén felbuzdulva gondoltam a Kodi is menjen hálózatról, ne kelljen pendrájvot másolgatni. Aztán ez lett a vége...

Új hozzászólás Aktív témák