Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz interstate76 #97445 üzenetére

    Zárszó a hűtés-témához: írtam az előzményben, hogy fejreállítom a Tanix TX3-asomat és kap egy alumínium bordát, ami ma este meg is történt. Eredmény: kereken -10°C. Tényleg meglenne enélkül is, hisz 75°C alatt nincs para, de azért csak jobb, ha nyugalmi állapotban 60, 100%-on meghajtva pedig 65°C-os, nem? :) (Eddig nem érdekelt, mert csak lejátszóként használtam, de pár napja erről fut a plex szerver és ezen mennek a letöltések is, szóval előrelépett a házi hardver-rangsorban :K )

    A "beavatkozás" fél percig tartott és egy sok éves, fillérekért vásárolt hűtőbordát használtam fel hozzá. A kis gép alja kipattintható, és az első képen látható fém lap + hővezető szilikon kombó helyett (a bal felső tartó pöcök letörését követően) a gyári borda tetejére kapott egy olyan kialakításút, mint amilyen a 2. képen van, majd visszaraktam a mini PC alját.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó egy HP mini PC, Lenovo 40A1 dokkoló, dual protocol m.2 ssd ház, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey)

Új hozzászólás Aktív témák