Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz interstate76 #97445 üzenetére

    Zárszó a hűtés-témához: írtam az előzményben, hogy fejreállítom a Tanix TX3-asomat és kap egy alumínium bordát, ami ma este meg is történt. Eredmény: kereken -10°C. Tényleg meglenne enélkül is, hisz 75°C alatt nincs para, de azért csak jobb, ha nyugalmi állapotban 60, 100%-on meghajtva pedig 65°C-os, nem? :) (Eddig nem érdekelt, mert csak lejátszóként használtam, de pár napja erről fut a plex szerver és ezen mennek a letöltések is, szóval előrelépett a házi hardver-rangsorban :K )

    A "beavatkozás" fél percig tartott és egy sok éves, fillérekért vásárolt hűtőbordát használtam fel hozzá. A kis gép alja kipattintható, és az első képen látható fém lap + hővezető szilikon kombó helyett (a bal felső tartó pöcök letörését követően) a gyári borda tetejére kapott egy olyan kialakításút, mint amilyen a 2. képen van, majd visszaraktam a mini PC alját.

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó egy HP és egy N100-as CPU-val szerelt mini PC, Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, továbbá PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák