Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Klara_

    őstag

    Olvasom mar egy ideje a topicot es tars topicocat is. Minix Neo U1-hez lyukadok ki folyton, de sokkallom kicsit az arat. Mit tudnek olcsobban venni, kb. brutto 30ezerig EUbol ami kadencia helyesen jatszik remux mkv-t, BR ISO-t, USB-n HDD-rol, vagy DLNA-n gigabites LAN halon keresztul? Ha droidon nem kadencia helyes (ugy olvasom a Minix az), akkor LE-vel lehessen azza tenni.Wetek HUB meg szimpatikus, nemetektol be is tudnam szerezni.
    Csak Kodi futtatasara hasznalnam. Jelenleg egy FHD TV-n, ami jovore 4K-ra lenne cserve, jo lenne ha azt is kiszolgalna majd.
    Igen, olvastam az osszefoglalot, B, C kategoriaban jo sok modell van, van ami pirossal van ami feketevel itt mi a kulonbseg? Ahogy nezem valakinek es jott be van akinek az.. Maximum 1-2 db konkret tipust mondjatok amit erdemes lehet megnezni az olcsobb kategoriabol es rendes LE support van hozza, szajbaragosan!
    Redmi telefonokkal elboldogultam recovery / ROM csere kapcsan, szeretnem ha ez se lenne sokkal bonyolultabb es egy helyrol le tudnam tolteni ami kell hozza.
    Thx.

Új hozzászólás Aktív témák