Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    Tegnap érkezett meg eBay-ről ez a Beelink Mini MXIII-as mini PC S905-ös CPU-val és 2 GB RAM-mal, 35 USD-ért. 12 nap alatt ideért!

    Majd kipróbálom rajta a Beelink Mini MX Ver 1.0-ra való OE-t micro SD kártyáról, de egyelőre békén hagytam, ugyanis eladjuk az egyre kihasználatlanabb Xbox360-at és a kinectet, és utóbbiak helyett vettük, androidos játékkonzolnak. Tincore Keymapper-rel konfiguráltam hozzá egy Xbox360 stílusú/kinézetű, de wines vagy droidos PC-hez való kontrollert, feldobtam rá pár játékot (pl. SCUMM VM, Mekorama, Rayman Adventures, Snail Bob 2, Tiny Thief stb.) és királyul működik! :C

    Hangsúlyozni szeretném, hogy nem tudom, médiaplayerként mit tud és hogy telepíthető-e rá OE, de nem is érdekel, mert mini PC-ként és olcsó játékkonzolként fog funkcionálni. Az eddigi tapasztalatok alapján nagyon ajánlott vétel, egyedül a Horizon Go nem megy rajta (maga az alkalmazás elindul, de lejátszásnál hibát dob, mindegyik csatornánál - talán a root-tal van baja ennek is?), ezen kívül minden alkalmazás gyönyörűen fut rajta, amit próbáltam. Miközben éppen telepítettem néhány programot (folyamatosan töltött le és telepített, sorba állt egy csomó app), AIDA-val megnéztem a CPU hőmérsékletét, ill. játékokból, filmlejátszásból kilépve is megtettem ugyanezt néhányszor, és nem láttam 55°C fölé menni.

    Szóval egyelőre nagyon tetszik és ha ez hosszú távon is így marad, akkor rendelek belőle még egyet!

    Most kapott el ugyanaz a feeling, mint anno akkor, amikor az MK808, majd az MK908-as és a K/T-R42-es voltak az igazán jó mini PC-k és 10-15 ezer Ft környékén lehetett hozzájutni az épp legjobbnak számító masinákhoz, amikhez volt jó custom ROM is. Elképesztő, hogy mit össze tudnak hozni Kínában ennyi pénzért!

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó Teclast P20S tablet, PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes), Lenovo 40A1 dokkoló

Új hozzászólás Aktív témák