Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz PuMbA #58187 üzenetére

    "Amúgy ha jobb minőséget ad, akkor azért az implementálási idő nem vesz el feleslegesen."
    De, feleslegesen ment el. Egy nyílt, szabvány eljárásnak kellene lennie, ahol az iparág szereplői belerakják a tudásukat, és akkor az jól futhat és jó minősége is lehet, hardvertől függetlenül. A specializált, egyedi blokkok pedig lehetnek opcionális gyorsítók, vagy minőségjavítók.

    #58188 Yany : Én ezt éppen fordítva látom. :D A Radeonnal nagyon könnyen lehet rögzíteni játékmentet, könnyen lehet monitorozós OSD-t a képre rakni, mindenféle marhaságot tud a driver. Ehhez képest nekem a zöldek csomagja tűnik kissé fapadosnak, ráadásul sok tudás külön szoftverbe van csomagolva, regisztráció és egyebek mögé, ami nálam kizáró tényező.

    Azzal egyetértek viszont, hogy piros oldalon azért előfordultak hónapokig kísértő idegesítő szoftveres hibák, ami sokmindenkinek elveszi a kedvét. A zöld oldalról nincs sokéves tapasztalatom, azt passzolom. Én úgy éreztem, hogy a pirosaknak nem mégtöbb új feature bevezetésére, hanem inkább a bugok kigyomlálására lenne érdemes fókuszálni az erőforrásaikat, ezáltal javítva a felhasználói élményt és idővel helyreállítva a felhasználói bizalmat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák