Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz xatos3 #6668 üzenetére

    GIGABYTE B450 AORUS PRO azért van APUhoz ajánlva, mert apu jelenleg az max a 4/8as 2400G, arra pedig elég a VRMje.

    Az a helyzet a PBOval hogy 40alatt nem nagyon van hozzá ajánlható lap, mert 40 alatt leginkább MSI lapok vannak amik jók, azok pedig sajnos nem tudnak offsetet. Ha mindenképp a PBOt akarod kimaxolni, akkor jobban Aorus Ultra Gaming az első jó alternatíva. A VRMje egyáltalán nem egy nagy durranás, ha nem PBOval fogod használni a procit akkor egyáltalán nem ajánlott lap.

    VRMje melegedni fog mint a dög, de arra tudok neked egy filléres megoldást plusz ventivel : https://youtu.be/RTR9OSkgA7M

    A PBO jó lesz vele, BCLK-t is tud, a legjobb BCLK megoldás AMD-n a Gigabyté, de azzal csak óvatosan. 104-ig elmehetsz nyugodtan, 105 fölött viszont NVME SSDbe kárt tehet, 110nel pedig a PCIE3 nem fog menni, le kell venni PCIE2re.

    De PBO mellé nem is kell szerintem több a 104nél.

    Giga lapokhoz szokott lenni nagyon jó promó is, pl 2 hónapja ingyen FC5ot adtak a lap mellé, egy hónapja meg 40€ steam walletet. Most mondjuk nem látok semmi promót sajnos.

    Nekem is volt ilyen lapom amugy, úgyhogy ha van kérdésed még, megpróbálok segíteni :)

    A VRMje 2600Xhez amúgy bőven elég, 2700X-hez már necces, thermal limit éppen nem lesz de melegedne rendesen. De ez mint írtam egy ventivel orvosolható pár száz forintból :)

    MSI sajnos hiába sokkal jobban van összerakva,a BIOS hiányosságait (offset pl) nem fogod tudni pár száz forintból orvosolni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák