Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz Tyrel #3307 üzenetére

    Ha van precision boost overdrive kapcsolód a B450 lapon, akkor valoszinüleg valamelyik X470-es lapukról másolták a biost, és bent felejtették a kapcsolót. B450 lap nem tud PBO-t, az az X470 lap sajátossága: ,,A Precision Boost Overdrive igazából nem csinál mást, mint javítja az előző oldal végén bemutatott Precision Boost és XFR 2 képességeit, és ez nem is igazán a vezérlő képessége, hanem az átdogozott tápáramköré. " [link] A B450 lapok fizikailag nem tudnak PBO-t.

    Az MSI lapok amugy szerintem nyugodtan ajánlhatóak, fix OCra a legjobbak. A bios az olyan amilyen, érdemes vásárlás előtt tesztet nézni a BIOSról szerintem. Offset-et tényleg nem tud az MSI, de az leginkább a PBO-hoz kell. Neked szerintem más gond lesz. A PBO-nál azért kell offset, mert nagyon túltolja a feszültséget, ezzel feleslegesen sok hő is termelődik, így a vége thermal throttling lesz a PBO-nak, ha nem kap offset-et. Nálad viszont nincs szó thermal throttlingrol ha jól emlékszem a hsz-edire.

    A venti vezérlés amúgy attól is lehet problémás, hogy nem jól van bekötve a ventid. Pontosan hogy vannak a ventillátoraid kötve? (nem rémlik hogy erről irtál volna eddig)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák