- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 fél év után
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz Csupingo #47535 üzenetére
Igen, van pipa az UEFI előtt.
Használtan vettem, de garanciával, ezért nem is szeretnék nagyon állatkodni, nehogy gond legyen és két szék között a pad alá essek.A legacy dologgal lehet, hogy beletrafáltál. De jó, hogy felvetetted!!!
Már nem is emlékszem, mit szerencsétlenkedtem a géppel a windows telepítéskor, de valamit nagyon. Tudom, hogy hülyére szívattam magam vele és épp az uefi-legacy váltás volt akkor a gond. Köszönöm, holnap, ha hazaértem és lesz még agyam, utánanézek, hátha valamelyik fórumon segítségért kiáltottam akkor@Impair1980: Nagyon szépen köszönöm Az integrált kártya letiltásán én is agyaltam - a többi beállítást magam is próbáltam -, de nem mertem meglépni, mert most az 5500-as proci alatt csak a videókártya megy (de nincs BIOS), a BIOS-ba csak akkor tudok belépni, ha visszarakom a 3200G-t. De ha letiltom az IGP-t, lesz vajon adás? Én azt gondolnám, nem.
És akkor még csak visszaút sincs - kivéve talán az alaplapi resettel.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest