- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
Köszönöm szépen a magyarázatot!
Áhá, okés, a finomhangolását az alsóbb szinteknek értetted alatta akkor. Nekiesek ha lesz rá kapacitás.
*Morog a kártya 1 másodpercre induláskor, illetve fordulatszám piszkáláskor TRIXX-ben. Meg kb. 30% alatt lemegy 0 rpm-re. Gondolom az normális, bizonyos PWM kitöltési tényező alatt nem hajlandó elindulni... az a ventik természetes viselkedése szerintem. Meg nagyon alacsony fordulaton is furi hangja van. Ennyi belefér.
Lehet emiatt vitték vissza - már ha visszavitt egyáltalán (vagy megijedtek a gyári ventivezérléstől alapon és nem piszkálták). Mindegy is, mert jobbat nem tudok. A gyári vezérlés amúgy tök idegesítő. 50-pár foknál bekapcsol és vereti 42-ig. Ahol lekapcsol és hagyja passzívan felszökni tizenpár fokot, majd ismét. A zavaró és nem baráti enyhe jelző. A Wattman meg nem olyan kezes valóban, de a Trixx ahogy mondtad megoldja. Nagyon fontos, hogy tényleg nem szabad "Apply"-ra nyomni, csak a ventiprofilt piszkálni. Én ott rontottam el, köszönöm a tippet a megoldásra.
Ahogy olvasom alacsony target hőmérséklettel elvileg a Wattman is kellene, hogy tegye, amit én akarok, de nem akaródzik neki Még nyomogatom.
Meg körbejárom a CPU limitet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest