Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pista0001

    addikt

    válasz KROK640 #99652 üzenetére

    A félretró Lynnfield-re tettem Win 7-et, alkalmasint böngészek róla Cgrome-mal. Egy bannert tesz ki induláskor, hogy a 7 már nem támogatott, de ki lehet x-elni, és megy minden. Talan Firefoxbol van még, ami támogatja, de már az se sokáig.

    Ha csak netezni/irodázni/filmezni kell, a Linux a megoldás, ott nem jellemzőek a megugorhatatlan hw minimumok, és legalább biztonságos is. A probléma ott kezdődik, ha a delikvens játszani is akar.

    A 6-7. gen. jó kérdés, majd meglátjuk. Sokat fognak árulni, az szinte biztos, de hogy milyen áron, és hogy mennyire lesz kereslet, azt nehéz megjósolni. A "természetes" avulása miatt is el kéne érnie a Haswell mostani szintjét. Inkább az a baj, hogy linuxhoz nem feltétlenül kell a fenti felhasználáshoz Haswellbél újabb, plusszt inkább egy vga tud hozni (támogatott technológiák), játékra meg szintén nem ad többet, mert a 11 ugyanúgy nem fut rajta (mókolás nélkül). Szerintem a 6-7. gen nem éri meg a felárat egy Haswellhez képest, és mivel nincs köztük olyan vízválasztó, mint a Win 11 a 10. gen. és a Ryzen (vagy fene tudja, az AMD-nél mi a minimum) előtt, nem is lesz soha érdemes váltani rá. Na jó, az IGP-nek még utána kell nézni, ha a 6-7. gen támogat valami olyan technológiát, akkor talán...

    Szerk.: az enyém jóval hétköznapibb, mint DarthSuné, csak i5 4570, 16 GB, 1050ti Lenovo sff-ben (M93p asszem), de az is alkalmas még bőven napira, akár egész új játékokkal is lehet vele játszani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák