Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pista0001

addikt

válasz envagyok #98567 üzenetére

Ha jól emlékszek, 295 Ft volt, amikor letettem. most abba nem mennék bele, hogy az akkori fizetésemhez képest az is baromi drága volt, de ez a mostani ár valóban sokkoló. Kb 2 hónapja vettem otthon 2 csíkot, hoztam a szomszédnak. Itt majd' duplája az otthoni árnak, egész Ny-Európában a legdrágább.

Retró/félretró hw-ben szerencsés vagyok, egy része szó szerint az utcáról van, másik része melóból. Félretróhoz vettem pár holmit az elmúlt pár évben, de kb egy vga az egyetlen, amit nem az ingyen szerzett cuccok nem kellő részének eladásából fedeztem. Klassz hobbi, jól elvagyok vele, szeretek kb korabeli gépeken használni régi programokat, játékokat, részemről ennyi. Rendes gyűjteményhez nincs helyem, és anyagilag se szivesen ölnék bele sokat. Ami most van, az az igényeim nagyját lefedi, egy natív korai dos-os gép lenne még klassz, de egyelőre ezt halasztom. Na jó, meg esetleg egy S370-es 800-1000 MHz körül. :P Ami engem jobban érdekel, az itt többeknek inkább félretró, de azok szinte kész vannak. Az AGP-s egymagoshoz kellene egy klassz vga, de ezzel egyelőre nincs szerencsém, az 1 magos 775-tel nincs érkezésem foglalkozni, meg ddr2 platformom van csak, pedig ddr1 jobban izgatna. 2 magos 775 is van, de annyira az se mozgat, főleg mert amire az jó, arra inkább ott a Lynnfield. Az a vga hűtést nem számítva tökéletes lett, a Haswell is pont jó, de igazából arra sincs sok érkezésem manapság...

Új hozzászólás Aktív témák