Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bacsis

    Közösségépítő

    válasz #95904256 #5550 üzenetére

    Nem tudom... amit leírtál szép és jó, de ez nekem már nagyon mélyvíz :B te vagy ebben a témában a penge :R Talán még Dartsun meg Yuatni is érti amit mondasz de ez már nem biztos hogy a földi halandónak si érthető ;] :R
    szal 25% hmmm... ha nem lenne az FB így visszabutítva, tehát azonos órajelen menne a Duron és a Barton akkor úgy mennyi különbség lenne?
    zoltanz volt egy Dual p2-es Asus lapom, LX chipsetes volt :DDD :DDD :DDD betoltam neki egy 400as P2-t ami ugye 100as FSB-vel megy, 66ról feljumperoltam 83-ra oszt úgy el is ketyegett 332Mhz-en ;] eladtam, vettem egy ugyanolyan Asus lapos szervert de már azon BX chipset volt.. sajnálatos módon csak a 600as penyó 3akat ette, mert rev 1.03-as volt s csak 1.04 fölött tudott 1000Mhz körül, így azt is eladtam, pedig vettem hozzá 2db ZSÍR ÚJ!!!!! :Y :Y :Y :Y 2X700as P3as procit, gyári RÉZ!!!!!!! hűtéssel :Y besz*rtok mi? komoly gyárilag réz hűtés volt rajtuk :K szal azt nem ette már így eladtam a procikat is és a lapot.. utána jött cskamacska kollégától ez az MSI VIA apolló chipsetes lap..
    szal most van egy dual Pentium PRO-m meg ez a dual p3-am ;)
    peti_s te meg mit találtál ki? mit akarsz az én dual p3am ellen indítani? :B

    uhh most látom faszán kiszíneztem hangulatjelekkel a hsz-om ;] ;] ;] mint egyy kifestő :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák