- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz kraftxld #2618 üzenetére
Nem tom menynire számít különlkegesnek lautrec vsop franciakonyak.
ilyet ittam, hát halljátok 5x erősebbnek érzem mint egy másik 40%os piát.
Még a tekinél és wishkynél is erősebbnek érzem pedig papír szerint nem az.
Gyönyörüek ezek a bacardik, 1x tuti kipróbálom mindet
De látom oldaladon nincs fenn a rumoknál.
Amugy a ''Canario'' az kész mojito koktél??mert az oldlaon az van a pohárba
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz kraftxld #2678 üzenetére
mester borokat is szereted????
Vagy csak rövidekbe utazol???
Aki akar jót inni olcsón, és Tokaji fun mint én az vegyen a tescoba aranycsíkos papíros fekete feliratos, 2005os félédes furmintot, hát szerintme még a 3 puttyonyos aszút s veri ízben , legalábbis nálam, és irtó könnyü nem esel tőle árokba.
Mondjuk az a sötétbarna aszút ami itt figyel a szkrényemen az lehet jobb."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz VoDaFoNe #2789 üzenetére
Csak cigi meg alkohol???
Akkor még tudnak mit rontani magukon
Amugy tényleg gáz 13-14 évesen cigiuzni, tutira tönkrevágja a szerveztét, ptn fejlődik és bebax egy ekkora nyomást a szervezetére.Ha ennyi idős vagy ne csináld semmiképp, mert megszívod később ez tuti.
[Szerkesztve]"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz AMD Power #2803 üzenetére
Ha nem cisnáltok semmi balhét akkor, akkora gáz nem lehet.
Amugy a ph! tábor mióta áll alkeszpartyból? LOLL mert akkor elmegyek
A sierra Silver tényleg jó de csak citrom+jéggel, így is leég a torkód ..na meg ha előtte ittál szénsavasat, akkör khöömmmmmm
Nálunk ennyire enm votl vészes még hogy 8. ba ittunk, sőt én talán 16 lehettem mikro először ittam, akkor is roszs vége lett .Utána suli az más, napi 1-2 sör lecsúszott max. olyna 1 évig, közbe elultizgattunk, jó volt, aztán reggel 7től este7ig távol volta, ja sok volt a külön óra elmondásaim alapján.
Amugy most én magamnak bizonygatok hogy enm vagyok alkesz, szilveszter óta 1 pohár pezsit +3 pohár sört ittam, azt is unszolásra.Szal most hepy vok tom nem vok az szal jöő héten ezt meg kell ünnepelni
-
dragonfx
veterán
Hát nagyon drágák idén a piák nincs valakinek leesett kirárulandó készlete...
malibu,jéger, bacardi mind oan drágák lettek...
5 putis aszú sincs 2k alatt....nem akaork szomjazni
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz venember83 #2964 üzenetére
Deén nem vok alkesz, csak szeretnék finit inni, nem gusztustalan sört pezsőt szilvezsterkor,mert azt kihányom hamar, mint pl: múlt hétvégén..és ugy kell összeszedni másoknak mint egy darab s***t..na meg amásnap....
ezt nem akarom de jóérzés kelllélekmelegítő pláne 10 fokban.....tod egy szint után már ugy van az ember bármilyne xart nem iszik meg, ha már rontja magát bebaxik, olyantól tegye ami tényleg fini....Ja és a tokaji aszú akedvenc borom szal.....3-5 putis a zsíírrrr..majd kóstóld meg....
valami webshop vagy nem tom mi kéne....
italnet egy xar..kraft oldala megszünt..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
válasz venember83 #2967 üzenetére
igyá jéger,bort, sört, pezsgőt össze nem 2-3 poharakkal és megtudod....
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
red labelből elég volt most ősszel egy időre pedig szeretem..karikor is bálántájnsz volt soron....a vodkát meg érdekes mod nem szeretem...pedig toma finlandia mega bols nagyon ász naranccsal, de valahogy nem fog meg ahogy a sör se már...
-
dragonfx
veterán
-
dragonfx
veterán
Végül vettem dízscsomiba egy 7 decis jéger díszpoharakkal alecsóba 2600é..szeintme megérte...kérdés nem elesz tul sok ...
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
Vazz kaptam mobilpontos infó sms-t lecsóba a 0.7es jéger 2300 a 0.7es sierra teQu meg 3150.....erősne javalott
-
dragonfx
veterán
Na senki nem pizik mostanság itt az EB.
igaz keményen én se.egy pohárka korsó sör lecsuszik vagy puttyonyos aszú.
lesz buli már ott van a bacardi lemon másik fele
ja és találtma végre gréfutos finlandiát mek is venni holnap."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
ma megyünk piázni...ki megy még??
-
dragonfx
veterán
na mi van kihalt atopik vagy mindneki szlapál és nem tud írni aza asztal alól....
multkor burn+jéger próbáltam..hát 5ös skálán olyna 5.5es
most bols+narancs+bombát próbáltam..odabax mint az állat.....kell 1 kis before
Most kéne gyorsulni egy kicsi
-
dragonfx
veterán
ma kéne sokat inni
-
dragonfx
veterán
jo pőarty lesz ma
-
dragonfx
veterán
válasz Thulcandra #3337 üzenetére
ez kiütne 1 hétre..."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
dragonfx
veterán
de piszokul bebaxtunk pénteken.....
redbull+vörösbor...gold tequila+adrenalin...hát eléggé szétcsap....+5 whisky
nem tud valaki jim beam.et vagy sierra silver/gold.ot olcsón....
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
vajon buli lesz az elkövetkező 2 hétvégén??..ideje már.
2010 @Summer Opening edition....advanced level
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz MPowerPH #3354 üzenetére
ez 1 hónap mulva sehol nem lesz.az max. 4 buli.
hát ez van.részeges, kigyurt, gizda..fux helyett ezüst a menőbb ma, kopasz meg a tetko még alakul. a fekete sötétített bmw meg még lehet.
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz MPowerPH #3356 üzenetére
de rég is ittam jégert....
sajna mostanság nem voke dzésbe.csak buliba iszok.az 5 hete volt.félek is angyot fog ütni ha egyedül letolok egy fütyülöst. ..de utána meg nem fog hatni semmi.
mnd1.majd cska kibírom valahogy.már részeg akarok lenni.remélem nem fogk kötekedni snekivel se.mondjuk ha jön haver akkor tuti.
Hát ez nem kevés.de 6 ember közt eloszlik.nálam az idővel vana baj. 1 üveg rövid 1 óra kb...így azér térthető a hatása.mi eza megnyomott szürke 528i? ...így jársz vele...??..nahát...homasitás tescos gumipokkal.
-
-
dragonfx
veterán
e4za hubni bomba jéger elég ütös tridoiod
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Dark Souls sorozat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Autós topik
- Dell notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest